POJAVILI SU SE STRAŠNI SNIMCI SMRTI POZNATE MANEKENKE: Jedan detalj se posebno izdvaja, nikome nije jasan!
Foto: Printscreen

NEŠTO TU NE VALJA

POJAVILI SU SE STRAŠNI SNIMCI SMRTI POZNATE MANEKENKE: Jedan detalj se posebno izdvaja, nikome nije jasan!

– Ne znam ime žene, sreli smo se na ulici

Objavljeno:

Pojavili su se zastrašujući snimci koji pokazuju trenutke pre nego što je ruska manekenka pala sa 20 metara sa svog balkona na petom spratu. Sofija Olifrenko (24) pronađena je mrtva u prizemlju hotela u istanbulskom okrugu Šišli u Turskoj 18. jula.

Turčin, koga lokalni mediji nazivaju F.K, priveden je nakon što je policija ponovo pogledala snimke sa kamera i videla kako on ulazi u hotel sa Sofijom.

Na snimku bezbednosne kamere koje je objavila policija vidi se kako se mlada žena tetura niz uličicu i s vremena na vreme se drži za zid kako ne bi pala.

– Ne znam ime žene, sreli smo se na ulici. Plakala je. Odveo sam je u njenu hotelsku sobu – rekao je F.K. u svom iskazu pred policijom.

Takođe je tvrdio da je izgledala veoma pijano i da je jedva hodala. Prema pisanju lokalnih medija, Sofija se prijavila u hotel pod lažnim imenom “Aleksandra V”. Postojale su spekulacije o uzroku njene smrti dok su istražitelji ispitivali da li je pala ili je gurnuta. Zapisi pokazuju da se Sofija u februaru udala za Rumuna Ištvana Sarkozija, koji radi kao muški model.

Ištvan je ispričao kako je njegova supruga stigla u Istanbul 9. maja radi manekenskog posla, ali je izgubio svaki kontakt sa njom tri dana pre njene smrti. Turski mediji su izvestili da Sofija ima problema sa mentalnim zdravljem i da je koristila antidepresive. Ali Ištvan je to negirao, tvrdeći da nije koristila drogu ni alkohol dok su bili zajedno.

– Bila je divna osoba, puna života i uvek nasmejana – rekao je.

Nakon što je otputovao u Istanbul da identifikuje Sofijino telo u mrtvačnici, vratio se kući u Oradeu u Rumuniji, “sa velikim bolom u duši” kako je rekao. U vreme izveštavanja, Sofijino telo je trebalo da bude vraćeno u Rusiju na zahtev njene porodice.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.