OTKRIVENO S KOJOM PEVAČICOM JE ALJOŠA VUČKOVIĆ ŠETAO PRED OLTAR: Bivša je žena poznatog SRPSKOG MOĆNIKA (FOTO)
Aljoša Vučković, Foto: Damir Dervišagić

otkrivamo

OTKRIVENO S KOJOM PEVAČICOM JE ALJOŠA VUČKOVIĆ ŠETAO PRED OLTAR: Bivša je žena poznatog SRPSKOG MOĆNIKA (FOTO)

Prva supruga Željka Mitrovića nije imala sreće u ljubavi

Objavljeno: 10:50h

Sonja Mitrović Hani, krajem devedesetih godina imala je veoma uspešnu muzičku karijeru, a nakon hitova koje je nizala, gotovo kao da je iščezla iz javnog života. Budući da se povukla sa javne scene, barem kao izvođač, odrednica po kojoj je najprepoznatljivija jeste kao prva supruga Željka Mitrovića sa kojim je dobila dvoje dece, ćerku Sandru i sina Aleksandra.

Pevačica, koju uglavnom starije generacije pamte po pesmama “Džip” , “Otkini bejbe” , “Sedam godina” i drugim, ponosna je vlasnica i hita koji se našao na njenom albumu "Kocka od šećera" objavljenom 1996. godine, a reč je o pesmi „Ne dajem te nikome“, za koju je reči napisao Dragan Brajović Braja.

Spot za tu pesmu zanimljiv je iz više razloga. U njemu, naime,prva supruga Željka Mitrovića, atraktivna plavuša izgleda kao Merilin Monro, slične frizure i sa prepoznatljivim crvenim ružem u prvom planu, a interesantan podatak je da je glavnu ulogu tumačio glumački bard Aljoša Vučković.

Jedan od najšarmantnijih muškaraca na našoj javnoj sceni, miljenik ženskog dela publike, u to vreme imao je pedesetak godina i bio u top formi. Sa Sonjom je snimio kadrove kako, kao tek venčani bračni par izlaze iz crkve, a dok spot odmiče svedočimo da se velika ljubav lagano gasi.

S
foto: Printscreen

Glavni akteri nikada nisu pričali o tome kako je taj spot nastao, a Aljoša Vučković koji nas u svakoj reprizi serije „Bolji život“ podseti na blistave trenutke svoje karijere, koju je teška bolest naglo prekinulal, na svu sreću, posle nekoliko godina borbe uspeo je da se oporavi i svi se nadaju da će ponovo zablistati pred svetlima reflektora.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.