POZNATA VODITELJKA OGOLILA PRIVATNI ŽIVOT: Moj 4-godišnji sin ne želi da imam dečka i biću sama dok ne napuni 15
Džosi Gibson, Foto: Printscreen Instagram/josiegibson85

iskrena

POZNATA VODITELJKA OGOLILA PRIVATNI ŽIVOT: Moj 4-godišnji sin ne želi da imam dečka i biću sama dok ne napuni 15

Znam da je to druga vrsta ljubavi, ali toliko sam zaljubljena u njega da želim samo s njim provoditi sve svoje slobodno vreme

Objavljeno:

Iako je već duže vremena bez partnera, Britanska TV voditeljka Džosi Gibson kaže da joj traženje ljubavi sigurno još neko vreme neće biti opcija. Naime ova 37-godišnja mama planira da bude sama barem dok joj sin Reg, koji ima 4 godine, ne navrši 15 godina. - Kad on počne da živi svoj život, možda tada nađem nekoga. U svakom slučaju, on i dalje spava sa mnom i poludeo bi da netko drugi uđe u moj krevet. Tek neki dan sam ga pitala kad će izaći iz mog kreveta, a on je rekao "Kad mi bude 18!" - ispričala je.

Trenutno, priznaje, ne bi ni mogla nikoga da uklopi u njihove živote, jer to, kaže, ne bi bilo pošteno ni prema sinu ni prema njenom potencijalnom izabraniku. - Možda zvuči čudno, ali ja toliko volim Rega da ništa nije ni blizu tome.

Znam da je to druga vrsta ljubavi, ali toliko sam zaljubljena u njega da želim samo s njim provoditi sve svoje slobodno vreme. Dakle, kad bih sada upoznala nekoga, on bi bio zakinut - ističe mama.

Gibson inače još od 2012. godine vodi popularnu britansku dnevnu emisiju This Morning, a javnost ju je upoznala u 11. sezoni Britanskog Big Brothera, u kojoj je i pobedila, prenosi The Sun.

Nakon pobede u Big Brotheru morala se, kaže, naviknuti da je poznata osoba, iako sebe nikako ne vidi kao 'slavnu'. Zato je do danas ostala da živi u Bristolu gde je i odrasla, i družiti se sa svojim užim krugom prijatelja iz detinjstva.

- Ne puštam puno ljudi u naš svet jer sam stvarno zaštitnički nastrojena prema sinu. Zbog posla stalno putujem u London i ponekad se već zbog toga osećam kao da živim dvostruki život - objasnila je, a sina, kaže, pokušava da odgaja zajedno sa bivšim partnerom, njegovim ocem Terijem. - On ga tri dana u nedelji pokupi iz vrtića i to za sad funkcioniše, a još uvek pokušavamo zajedno raditi i neke uobičajene 'porodične stvari', pa na primer zajedno često idemo na kuglanje. Uglavnom, zbog malenog se trudimo da bbudemo prijatelji - rekla je..

Volela bi jednom, dodaje 37-godišnja mama, da imam više dece, no to trenutno nije moguće. - Sada trenutno nemam s kim, a nemam ni energije. Volim decu, deca pokreću svet i imala bih ih punu kuću da mogu. Volela bih imati veliku porodicu, ali trenutno okolnosti nisu 'idealne' - zaključuje.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.