ISPOVEST DEVOJKE OTKRIVA KOLIKO DUGO NIJE IMALA ODNOSE: Zatražila pomoć STRUČNJAKA, ne zna šta da radi od OČAJA
Seks, Foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

traži savet

ISPOVEST DEVOJKE OTKRIVA KOLIKO DUGO NIJE IMALA ODNOSE: Zatražila pomoć STRUČNJAKA, ne zna šta da radi od OČAJA

Iz očaja da je njen partner opet poželi, potražila je savet od stručnjaka, a potez o kom razmišlja mnoge je iznenadio

Objavljeno:

Partnerski odnosi znaju da budu veoma komplikovani i zahtevaju obostrani i konstantni trud kako bi se veza održala. Osim rada na komunikaciji, veoma je važno održavati i intimni deo kako vam se odnos ne bi pretvorio u prijateljstvo bez strasti.

Upravo to se desilo jednoj devojci koja je svoju priču podelila javno i zatražila savet za, naizgled, beznadežnu situaciju u kojoj se našla.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

- Moj dugogodišnji partner nije zainteresovan za seks sa mnom. Da li bi trojka pomogla? Da li da razmislim o tome da dovedem novog ljubavnika u našu spavaću sobu da začinim stvari? Imam jednu prijateljicu koja je nedavno otkrila da je radoznala da proba seks utroje. Možda bih mogla da je pozovem i pitam da nam se jedne večeri pridruži? Ponižavajuća je istina da se moj partner i ja nijednom nismo skinuli goli jedno pred drugim tokom cele 2022. godine. Nikakve bliskosti nije bilo među nama - počinje ispovest zabrinuta devojka, a prenosi Dejli Star.

Ona dalje objašnjava kako je iz želje da popravi odnos i rasplamsa strast učinila sve što je do nje, međutim, naišla je samo na grubo odbijanje s partnerove strane.

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

- Svaki put kada sam pokušala da ga zavedem, on me je odgurnuo. U početku je rekao da je umoran ili da nije raspoložen. Onda je počeo jasno da mi govori da prestanem sa zavodljivim ponašanjem i da se ponašam normalno. Bio je hladan. Sada se trudim da razumem šta mu značim. Savršeno je fin, još jedemo, spavamo i družimo se zajedno. Međutim, osećam se ka da smo postali stranci jedno drugome. Ja ga i dalje želim - priznala je očajna devojka.

Kako dalje objašnjava, nije se libila da se raspita i kod stručnjaka koja su to seksualna pomagala koja bi u njemu ponovo probudila strast.

(Espreso/Srećna republikaDejli star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.