GLUMCI SU ZBOG OVIH HOROR FILMOVA DOBILI PSIHIČKE PROBLEME: Jedan je smršao 22 kg, drugi završio KOBNO
Horor, Foto: Printscreen/Youtube

AU

GLUMCI SU ZBOG OVIH HOROR FILMOVA DOBILI PSIHIČKE PROBLEME: Jedan je smršao 22 kg, drugi završio KOBNO

Gluma je veoma zahtevan posao koji traži veliku psihičku aktivnost, a to najbolje znaju glumci koji su igrali silovatelje, monstrume, ubice

Objavljeno:

Glumci koji igraju ubice, monstrume i silovatelje imali su velikih problema tokom i nakon snimanja ovih filmova:

Glumac Evan Peters jako je hvaljen za svoju ulogu u Netflixovoj hit seriji "Dahmer". Dobiveni komplimenti često uključuju njegov fenomenalan portret mentalno poremećenog ubice. Premda je verna interpretacija ono čemu glumci teže, Peters ima malo drugačiju priču. Emocionalno iscrpljujuće je bilo dočarati lik ovog kriminalca tvrdio je Evan, piše miss7.24sata.hr

Sam je rekao kako je "morao da ide na mračna mesta i ostaje tamo duže vreme".

Hoakin Finsiks razvio je poremećaj u ishrani nakon što je glumio Džokre 2019. godine.

Hoakin je dobio Oskara za to što je savršeno dočarao čoveka koji se suočio sa izolacijom, koji je bio maltretiran i odbačen od društva. Tokom snimanja, Finiks je izgubo 22 kilograma. Nakon završetka snimanja glumac je postao opsednut svojim izgledom, pa je jedva smogao snage da se vrati normalnom načinu života.

Ostin Batler se suočio s krizom identiteta glumeći Elvisa Prislija. Igranje pevača koji je poznat u celom svetu stvorilo je veliki pritisak na Btlera, terajući ga na velike napore da to učini kako treba. Zbog toga je snimanje postalo prilično grozno. Dan nakon završetka snimanja probudio se s velikim bolom pa je hitno prebačen u bolnicu. Tada je glumac izjavio: "Moje telo jednostavno se počelo gasiti dan nakon što sam završio snimanje filma Elvis". Osim što se fizički žrtvovao, Batler je počeo da se suočava s krizom identiteta nakon što više nije igrao ulogu Elvisa, nenamerno razvijajući glas i govor koji odgovara glasu Kralja.

Hit Ledžer se zauvek promenio nakon snimanja filma Mračni vitez. Ledžer je lik Džokera učinio nezaboravnim. Trebalo mu je mnogo truda da se transformiše u Džokera, psihički i fizički. Pomerao je svoje granice više nego ikada za neku ulogu, što je dovelo do njegovog konačnog sloma. Zbog svoje predanosti postao je neispavan i iscrpljen. To je bio razlog zašto se okrenuo lekovima za spavanje, što je nažalost postala zavisnost koja ga je dovela do njegove prerane smrti.

Penivajs je lik kojeg je osmislio Stiven King za svoj roman 'To'. Godine 2017. knjiga je pretvorena u istoimeni film, s Bilom Skarskorom u ulozi klauna Penivajsa. Ovaj uzbudljivi horor film preplašio je ne samo publiku, nego i glumce i ekipu. Bili je priznao da će ga nakon snimanja lik kojeg glumi neprestano progoniti u snovima. Rekao je da je odnos koji je imao s Penivajsom bio vrlo destruktivan.

Film "Posedovanje" objavljen je 1981. godine, donoseći sa sobom gomilu užasa i drame. Zvezda koja je ukrala šou je niko drugi nego dobitnica nagrade Cezar Izaela Adjani. Glumila je Anu koja se kroz celi film borila s spoljnim i unutrašnjim demonima. Glumica je otkrila da je nakon filma nekoliko godina morala ići na terapije dok nije uspela „izbaciti Anu iz sebe“, te da odustaje od svih drugih uloga/filmova u tom žanru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.