NAŠA POZNATA GLUMICA JE OBNOVILA LJUBAV POSLE 20 GODINA: Detalje iz njenog života NE ZNATE, a ovo je NJEN MUŽ FOTO
Milena Vasić, Foto: Instagram printscreen

POGLEDAJTE GA

NAŠA POZNATA GLUMICA JE OBNOVILA LJUBAV POSLE 20 GODINA: Detalje iz njenog života NE ZNATE, a ovo je NJEN MUŽ FOTO

Veliki broj uloga je ostvarila u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, čiji je član i u kome igra glavne uloge Koštanu, Andromahu, Zlatokosu, Aju, Elviru, Evicu

Objavljeno:

Milena Vasić je srpska pozorišna, televizijska i filmska glumica.

Milena Vasić je rođena u Beogradu gde je završila muzičku školu i gimnaziju. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a zatim upisala magistarske studije.

Veliki broj uloga je ostvarila u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, čiji je član i u kome igra glavne uloge Koštanu, Andromahu, Zlatokosu, Aju, Elviru, Evicu. Za ulogu u filmu Konji vrani 2007. je nagrađena nagradom za najbolju žensku epizodnu ulogu.

Milena Vasić
foto: Instagram printscreen

Pored uloga u pozorištu, televizijskim serijama i filmovima snima šou program Dama bez blama.

Milena Vasić privlači pažnju publike i u ulozi sestre Jovanke Broz, a publika voli ovu glumicu i zbog brojnih ostvarenja na filmu, televiziji i u pozorištu.

Glumica je nakon razvoda od bivšeg partnera obnovila vezu iz mladosti sa direktorom Beogradskog dramskog pozorišta, krajem 2014. godine su se venčali, a početkom 2015. godine dobili su sina Lava.

1 / 4 Foto: Printscreen / Youtube / RTV Pink Official

- Jug Radivojević i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: "Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi" - ispričala je ranije Milena Vasić.

Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: “Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi”, rekla je ranije Milena Vasić.

1 / 4 Foto: Instagram

Milena je presrećna u braku, jer je Jug predivan suprug i otac. Čak kad je mislila da ne mogu da budu bliskiji nego što su, rodio im se sin Lav i još ih više povezao.

Milena Vasić
foto: Instagram printscreen

"Naš moto je “All we need is love”. Smatramo da sve može da se prevaziđe ako postoji ljubav. Činjenica je da su ljudi postali manje tolerantni i strpljivi, da su vrlo samoživi. Na to je uticao i kvalitet života. Standard je danas veoma loš i ne mogu da tvrdim da donekle nije tačna replika iz jednog filma, koja glasi “nije sve u ljubavi, ima nešto i u lovi”. Ali, suštinski, zajednicu muškarca i žene samo ljubav može da održi. Inače, imamo još jedan kućni hit - “Baby Love”. Tako je naš sin i dobio ime, jer se “love“ čita kao “lav, govorila je Milena za Gloriju.

(Espreso/Story/Lepa&Srećna)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.