PREKO NOĆI JE POSTALA BIVŠA: Nikola Kojo je NJU voleo pre FATALNE PLAVUŠE, zinućete kad vidite ČIME SE BAVI
Foto: © ATA Images

ne znate to

PREKO NOĆI JE POSTALA BIVŠA: Nikola Kojo je NJU voleo pre FATALNE PLAVUŠE, zinućete kad vidite ČIME SE BAVI

Glumac Nikola Kojo oduševio je sve u seriji "Crna svadba", a iako se o njegovom profesionalnom životu mnogo toga zna, on privatnost čuva za sebe

Objavljeno: 14:11h

Nikola Kojo je naš poznati srpski glumac.

On je već u braku sa Aleksandrom Đurić.

Sa njom je osnovao porodicu.

Ljudi obožavaju da gledaju Nikolu na tv-u.

Nikola Kojo
foto: Saša Đorđević

Glumac Nikola Kojo oduševio je sve u seriji "Crna svadba", a iako se o njegovom profesionalnom životu mnogo toga zna, on privatnost čuva za sebe.

Devojka koja je osvojila njegovo srce, pre toga je osvojila srca mnogih. Ona se pojavila u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Moja draga" i svi su je upamtili kao fatalnu plavušu.

Glumac je tada imao 40 godina, a fatalna manekenka bila je 12 godina mlađa od njega.

1 / 4 Foto: Beta/Saša Đorđević

Aleksandra je uspešno radila na modnim pistama u Nemačkoj, Parizu i Milanu, ali je našoj javnosti najpoznatija kao devojka iz spota Zdravka Čolića. Aleksandra i Nikola su se zabavljali samo osam meseci i rešili su da se uzmu. Imali su skromno venčanje u Beogradu septembra 2007. godine i od tada žive u skladnom braku.

Za 11 godina braka Nikola i Aleksandra dobili su tri predivne ćerke.

Godine 1992. odigrao je glavnu ulogu u filmu Srđana Dragojevića „Mi nismo anđeli“, po kojoj ostaje zapažen. Iako mu je sve to donelo ogromnu popularnost i veliku medijsku pažnju, nastavio je da sa sve većim uspehom gradi ozbiljnije i izazovnije uloge, poslednjih godina uglavnom na filmu, jer se iz pozorišta povukao na neodređeno vreme.

Nikola Kojo
foto: Printscreen

Do sedamnaeste godine je želeo da postane muzičar, a glumu je doživljavao kao usputni hobi. Pošto je njegov otac bio građevinac, hteo je da Nikola ima siguran posao, ali nije se protivio kada je upisao Fakultet dramskih umetnosti. To mu je pošlo za rukom iz trećeg pokušaja. Studirao je sa Anitom Mančić, Uliksom Fehmiumom i Vjerom Mujović.

2010. godine se pojavio u spotu za pesmu „Mačka među golubovima“ pevača Ognjena Radivojevića. Nikola je sa Rambom Amedeusom, Vanjom Grbićem i Prljavim inspektorom Blažom pokušao da osvoji manekenku Tamaru Paunović, ali to je za rukom pošlo glumcu Draganu Nikoliću.

Nikola Kojo
foto: Youtube printscreen

2011. godine je tumačio ulogu Limuna, vlasnika agencije za obezbeđenje i ratnog veterana, kome se grupa gej aktivista obratila da obezbedi paradu ponosa u filmu „Parada“. Kojo se na premijeri pojavio u rozem mini morisu. 2015. godine je imao jednu od glavnih uloga u bosanskohercegovačkoj humorističkoj seriji „Kriza“. Igrao je veterinara Aleša Firdusa koji ne voli svoj posao i koji se plaši žena, a sa bratom Mironom je osnovao bend „Kriza“.

Koja je veoma poštovan i voljen među svojim kolegama. Glumica Vesna Trivalić je iz Dubaija dolazila da bi sa njim sarađivala, a Zoran Cvijanović je rekao da je korektan i da redovno isplaćuje honorare. Pokojni glumac Milorad Mandić Manda je bio njegov kum i Nikola mu je posvetio film „Stado“.

Nikola Kojo
foto: Dragana Udovičić

Kada se u januaru 2007. godine na premijeri filma „Crni Gruja i kamen mudrosti“ pojavio sa manekenkom Aleksandrom Đurić, za dobro upućene to je ujedno značilo kraj desetogodišnje romanse sa zubarkom Olgom Popović.

Iako su čitavu deceniju uživali u ljubavi, ni Olga ni Nikola nisu pokazivali želju da se eksponiraju u medijima. Štaviše, mnogi nisu ni znali da je omiljeni glumac, koji je u mlađim danima važio za miljenika ženskog dela publike, u ozbiljnoj vezi.

(Espreso/Blic/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.