IZBIO SKANDAL NA TELEVIZIJI: Voditeljku prozvali PROSTITUTKOM zbog onog ŠTO je OBUKLA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ginger_zee

strašbo

IZBIO SKANDAL NA TELEVIZIJI: Voditeljku prozvali PROSTITUTKOM zbog onog ŠTO je OBUKLA (FOTO)

To je na svojoj koži osetila voditeljka vremenske prognoze u emisiji "Dobro jutro Ameriko" Džindžer Zi, koja se suočila sa neumesnim komentarima na društvenim mrežama

Objavljeno: 14:10h

Danas je malte ne svetski trend postao da su voditelji vremenskih prognoza na televizijama popularniji od onih koji čitaju vesti ili su autori informativnih emisija, zbog čega se mnoge TV stanice odlučuju da oni izgledaju lepo i atraktivno. Pojedine televizijske kuće, poput onih u Španiji i Brazilu, idu još dalje u zahtevima kada je u pitanju zapošljavanje ljudi na tim pozicijama, pa često traže da oni budu što atraktivniji ne bi li prognoze bile još gledanije.

Takva lica su često i na društvenim mrežama veoma praćena. Ipak, uprkos činjenici da se novi trendovi stalno i iznova nameću, i danas ima televizija na kojima rade osobe koje izgledaju sasvim normalno i odevaju se po svim profesionalnim standardima, iako u očima drugih to možda i nije baš tako.

To je na svojoj koži osetila voditeljka vremenske prognoze u emisiji "Dobro jutro Ameriko" Džindžer Zi, koja se suočila sa neumesnim komentarima na društvenim mrežama jer joj je jedan korisnik Tvitera napisao kako izgleda i oblači se poput prostitutke. Ta osoba koja je širila mržnju na popularnoj društvenoj mreži išla je toliko u krajnost da je Zijevoj rekao kako njen izbor odeće podseća na garderobu penzionisane striptizete koja je postala prostitutka.

- Džindžer Zi, oblači se i pozira kao penzionisana striptizeta koja je postala šetačica - napisala je osoba koja se na Tviteru predstavlja sa "Lajons".

Međutim, voditeljka je pokušala da je to ne uzdrma previše. Uzvratila je na podrugljivi tvit uz osmeh.

- Nedostajale su mi ove oštre kritike na Tviteru u poslednje vreme. Hvala vam što ste mi izmamili osmeh -napisala je ona, a zatim je objavila seriju fotografija na kojima se vidi kako se ona zapravo pojavljuje ispred kamera.

- Sada kada ste izmislili ovu priču, da li možete da mi kažete i kada je bio moj red da izađem među prostitutke? A kako sam ušla u studio "GMA"? - pitala je ona neimenovanu osobu, pa dodala:

- Ako ovo nosi striptizeta koja je postala prostitutka... onda više nemam komentar i nemam veze sa tim - naglasila je Džindžer.

Voditeljka nije želela da sve ostane samo na njenom pisanom odgovoru i jednoj fotografiji, već je podelila i svoju sliku gde pozira u studiju u crno-beloj kariranoj suknji do kolena, beloj košulji, crnom džemperu i istim takvim salonkama.

Zijeva je dobila podršku javnosti i mnogi su se složili da ona uvek izgleda otmeno i lepo, te da su verovatno mnogi u zabludi da je morala da radi ko zna šta da bi se zaposlila na televiziji. Neki od korisnika su je podržali u njenom oštrom nastupu prema trolovima, istakavši da je to više nego opravdano. Džindžer je svima odgovorila da je takve situacije zabavljaju, te da se ne nervira.

- Izgledaš sjajno. Ne znam kako izglea striptizeta u penziji, ali pretpostavljam da to nije to - napisao joj je jedan korisnik poruku podrške.

Inače, poznata voditeljka se sa zluradim komentarima ne suočava prvi put. Još pre dve godine na Tviteru je izašla objava jednog korisnika koji je napisao da "treba otpustititi njenog stilistu zato što joj je šminka gozna i podseća na loš pank iz 80-ih". Uz to ju je uporedio sa ženom lakog morala, takođe zbog šminke.

I na njegov napis se Džindžer staloženo i hladno osvrnula rekavši kako "nažalost ne može da otpusti svog stilistu jer je to ona". Takođe, pozvala je da se ne vrši pritisak na žene da budu mršave nakon što ju je jedna osoba nazvala "tankom". Ona je otkrila da se u tinejdžerskim godinama borila sa anoreksijom i da takvi komentari mogu uticati na njen premećaj u ishrani.

- Volela bih da to nije uticalo na mene, ali verovatno ću biti još strožija prema sebi. Anoreksija je teška bolest, ali sam se oporavila i takvi komentari me teraju da se u velikoj meri oslanjam na terapiju i samopouzdanje na kom radim godinama - rekla je ona, prenosi Dejli mejl.

Njeni pratioci na Instagramu se je pohvalili kao profesionalnu i uvek lepo stilizovanu voditeljku, te joj sugerisali da se ne osvrće na "hejtere koji nemaju ispunen život i vise po društvenim mrežama kako bi upućivali negativne komentare drugima".

Poznata voditeljka je diplomirani meteorolog i uz to je diplomirala španaski jezik i matematiku. Ima dugu karijeru tokom koje je radila za mnoge poznate medijske kuće. Supruga je i majka dvoje dece i na pragu je 5. decenije. Za njen dobar izgled zaslužni su i treninzi o kojima ponekad obavesti svoje pratioce.

(Espreso / Dejli Mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.