OVO DVOJE SA SLIKE SU TERALI 5-GODIŠNJU DEVOJČICU NA NAJGNUSNIJU STVAR: To niko nikad NIJE PREŽIVEO, JEZIVO
Foto: Printscreen/Tviter

HOROR

OVO DVOJE SA SLIKE SU TERALI 5-GODIŠNJU DEVOJČICU NA NAJGNUSNIJU STVAR: To niko nikad NIJE PREŽIVEO, JEZIVO

Kada su bolničari došli, devojčicu su zatekli bez svesti, bila je plava, a na usta joj je izlazila pena

Objavljeno:

Majka i očuh iz Velike Britanije osuđeni su na zatvor jer su na brutalan način mučili petogodišnju devojčicu. Lekari ne mogu da veruju da je preživela.

Majka devojčice Džordžija Njuman (29) i očuh Džordan Majkl Kilkeni (29) dete su naterali da tri sata leži u hladnoj vodi u kadi jer se ”loše ponašala”.

Kada je devojčica ostala bez svesti, par je pokušao da je ugreje. Kako to nisu uspeli, pozvali su Hitnu pomoć, piše Mirror.

Kada su bolničari došli, devojčicu su zatekli bez svesti, bila je plava, a na usta joj je izlazila pena. Kasnije je doživela napad, pa su lekari morali da je stave na respirator, te su joj šanse da će preživeti bile izrazito male.

Temperatura tela devojčice je bila oko 25 stepeni

Lekari nisu mislili da će devojčica preživeti budući da joj je temperatura tela bila oko 25 stepeni Celzijusa. Jedan medicinski stručnjak rekao je kako je telo bilo kao da je satima plutalo Severnim morem te da nikada niko nije preživeo takvu hipotermiju.

Ali, uprkos lošim predviđanjima, devojčica se potpuno oporavila te trenutno živi sa svojim biološkim ocem. Nakon što su uhapšeni, majka je tvrdila kako se devojčica okliznula i udarila glavom dok očuh nije znao zašto je devojčica u stanju hipotermije.

On je pre toga guglao šta će se dogoditi detetu ako ga stave u hladnu vodu na 45 minuta. Nakon što se oporavila, devojčica je rekla policiji da ju je očuh stavio u kadu po naredbi njezine majke jer se loše ponašala.

Majka je u to vreme bila u poodmakloj trudnoći, a njen advokat na sudu je rekao kako je bila anksiozna i depresivna. Sud je majci odredio kaznu zatvora od tri godine i šest meseci dok je očuh osuđen na tri godine i četiri meseca zatvora.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.