ONO ŠTO JOJ LJUBAVNIK RADI SVAKI DAN NE MOŽE DA IZDRŽI: Ne planira da PRESTANE sa OVIM
Foto: Profimedia

PROBLEMI

ONO ŠTO JOJ LJUBAVNIK RADI SVAKI DAN NE MOŽE DA IZDRŽI: Ne planira da PRESTANE sa OVIM

Upoznali su se na poslu pre gotovo dve godine i gotovo odmah postali glavna tema tima

Objavljeno: 20:10h

–Muškarac u kojeg sam se jako zaljubila previše se boji da bude sa mnom jer mu žena preti da će ga razapeti ako se usudi da ode. – napisala je jedna žena za The Sun.

Ona ima 32, a njezin ljubavnik 39 godina. Upoznali su se na poslu pre gotovo dve godine i gotovo odmah postali glavna tema tima. Fizička privlačnost između njih je tako jaka i kolege su joj rekli da vide na kilometar da su stvoreni jedno za drugo. Kad su se prvi put našli, rekao joj je da je razveden, ali nakon tri meseca saznala je da još uvek živi kod kuće sa svojom suprugom, iako žive prilično odvojene živote.

1 / 5 Foto: Profimedia

– Spavaju u odvojenim spavaćim sobama. Imaju ćerku od 12 godina. Navodno nemaju seksualni život i nisu ga imali godinama. Ne rade ništa zajedno, a on kaže da je njegova žena izgubila svaki interes za njega i fokusira se samo na njihovu ćerku.

Seks
foto: Profimedia

No rekao je da planiraju da odu na putovanje kao porodica nakon polugodišta. Kaže da silno želi otići, ali je prestravljen kako bi njegova žena mogla da reaguje. Nije joj rekao za mene, ali ona ga redovno obaveštava da će, ako je ikad ostavi, osigurati da ostatak njegovog života bude mizeran – nastavila je.

On očajnički želi da se preseli kod menei, ali ona kaže da bi mu sprečila da viđa čerku. Već više od godinu dana govori mi da planira otići, ali ništa se nije promenilo

1 / 5 Foto: Profimedia

Stalno se pita da li da mu postavi ultimatum ili prihvati da je zapeo u nesrećnom braku i da će uvek biti previše uplašen da ode. Iskreno joj ga je žao, ali želi graditi život s nekim. Oseća se izgubljeno i uplašeno pa pita stručnjakinju kako da pomogne svom ljubavniku da ostavi suprugu.

Seks
foto: Profimedia

– Ovaj vas muškarac koristi kako bi svoj šuplji brak i nepostojeći seksualni život učinio podnošljivima. Nije fer prema vama, ali on će nastaviti s ovako sve dok se nešto ne promijeni. Postoji neko za vas, ali ga nećete pronaći dok se tajno seksate s muškarcem koji nema nameru da ostavi svoju ženu. Budite hrabri i okončajte aferu odmah. Trebaće vam vremena da se oporavite, ali što pre pokrenete proces, pre ćete moći nastaviti sa svojim životom – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.