"VRATIO SAM SE RANIJE SA POSLA, A ONDA SAM VIDEO ŠTA MOJA DEVOJKA RADI U KREVETU": Nije mogla da stane od UZBUĐENJA
Foto: Profimedia

A JOJ

"VRATIO SAM SE RANIJE SA POSLA, A ONDA SAM VIDEO ŠTA MOJA DEVOJKA RADI U KREVETU": Nije mogla da stane od UZBUĐENJA

No, onda je njegova devojka počela da trči u lokalnom sportskom klubu i da ima divnog trenera

Objavljeno: 17:29h

–Kad sam došao kući s radnog puta kako bih iznenadio svoju devojku za njen rođendan Ja sam momak od 30 godina, ona ima 28 i zajedno smo četiri godine. Predajemo u istoj osnovnoj školi i nakon godinu dana preselili smo zajedno – napisao je jedan muškarac za The Sun. Delili su interese za biciklizam i kuvanje i stvari su bile dobre. No, onda je njegova devojka počela da trči u lokalnom sportskom klubu i da ima divnog trenera.

1 / 7 Foto: Profimedia

Bio sam skrhan kad sam otkrio da je organizovala zabavu, s drugom ženom u našem krevetu.

Zapravo, njegova žena nikada nije prestala pričati o njoj. Počela je izlaziti tri puta nedeljnno na trčanje i prijavila se na neke polumaratone. Gledajući unatrag, činilo mu se čudnim što bi ponekad skinula sportsku opremu i vratila je u fioku umesto da je opere, kao da se nije oznojila.

Seks
foto: Profimedia

– Pitao sam se postoji li neki muškarac za kojeg se interesuje u klubu, ali ona mi je rekla: “Sve su to žene, dušo. Nema muškaraca”. Otišao sam na trodnevnu konferenciju, ali do drugog dana, ljudi su padali od bolesti, uključujući tri glavna govornika, pa smo otišli dan ranije. Bio sam oduševljen jer je mojoj devojci bio rođendan.

Seks
foto: Profimedia

No, kad sam došao kući i otvorio vrata spavaće sobe, zatekao sam svoju devojku i još jednu ženu u krevetu. Otišao sam ravno u pab da utopim tugu. Na kraju sam otišao kući, a ona je priznala da ima aferu već dva meseca. Zamolila me da pričekam dok odlučitko joj je draži - njena treneka ili ja – nastavio je.

Seks
foto: Profimedia

– Svakako je idealno da ona razradi svoje osećaje, ali ne dopustite da njene potrebe zasene vaše. Pobrinite se da sami donosite odluke, a ne da samo čekate da otkrijete koga ona bira. Moguće je obnoviti vaš odnos, ali ona će morati prihvatiti da mora puno raditi kako bi ponovno zadobila vaše poverenje. Mora pokazati da je s tom ženom gotovo i, u najmanju ruku, pronaći drugi klub za trčanje – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.