"IMALA SAM SE*S SA LJUBAVNIKOM DOK SU SE DECA IGRALA NAPOLJU": Posle ovakvog VRHUNCA samo je TRAŽILA JOŠ
Foto: Profimedia

AKCIJA

"IMALA SAM SE*S SA LJUBAVNIKOM DOK SU SE DECA IGRALA NAPOLJU": Posle ovakvog VRHUNCA samo je TRAŽILA JOŠ

Uvek su se pozdravljali, ali tek kad se njegova ćerka sprijateljila s devojčicom koju ona čuva, postali su pravi prijatelji

Objavljeno: 17:09h

Podsticala sam svog ljubavnika da ostavi ženu sve dok me njegova ćerka nije naterala da se osećam toliko krivom da sada razmišljam o tome da završim vezu s njim. On je ljubav mog života i uvek mi govori kako žudi da bude sa mnom kako treba. On ima 42, a ja 34 godine i zajedno smo tri godine – napisala je jedna žena za The Sun.

Upoznali su se u osnovnoj školi – ona je dadilja, a on je roditelj. Uvek su se pozdravljali, ali tek kad se njegova ćerka sprijateljila s devojčicom koju ona čuva, postali su pravi prijatelji.

Seks
foto: Profimedia

Jednog je dana njegova ćerka došla s njima na igranje. Počeli su da pričaju dok su devojke završile svoju igru. Bilo je nemoguće ignorisati hemiju.

– Dok je odlazio, pitao me da li želim da se nađemo na piću. U početku sam bila oprezna, ali on je bio toliko zainteresovan za mene i bio je vrlo uspešan da me ubrzo smirio.

1 / 7 Foto: Profimedia

Rekao mi je da on i njegova žena spavaju u odvojenim krevetima, gotovo da više i ne razgovaraju i da je ostao samo zbog svoje dve ćerke. Našli smo se sledeći petak, ovaj put u mom stanu i on mi je napravio obrok. Kad sam ga odvela u svoju spavaću sobu, imali smo najbolji seks koji sam ikada doživela – nastavila je. Deca su se igrala napolju.

Seks
foto: Profimedia

Toliko ga voli i stalno ga moli da ostavi svoju ženu, ali prošle nedelja je čula njegovu ćerku kako kaže da je zabrinuta da će se ‘mama i tata rastati jer se svađaju’. Tada je shvatila kako će njihov odnos uticati na nju. Nadala se da će ostaviti ženu, ali sada zna da bi se mrzila što je uništila porodicu.

– Ovo se ne može nastaviti, ili će istina izaći na videlo ili ćete mu se zamerati. Morate imati iskren razgovor sa svojim ljubavnikom. Ako nije potpuno predan odlasku, mora prekinuti ovu aferu i poraditi na svom braku. I kao što ste videli, uticaj nesrećne porodice vrlo je uznemirujući za decu.

seks
foto: Profimedia

Roditelji, čak i kada su razdvojeni, još uvek mogu pružiti stabilno okruženje za decu sve dok su im na prvom mestu. Osim ako vaš partner nije spreman svoje reči da pretvori u dela, morate otići, kako biste mogli pronaći nekoga ko će vam pružiti stabilnu vezu koju zaslužujete – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.