OVA DEVOJČICA JE DANAS BOMBA ZA KOJOM SRBI LUDE: Često je GLEDATE NA TV-u, a evo KO JE ONA (FOTO)
Foto: Instagram printscreen/tamarakrcunovic

BOMBA

OVA DEVOJČICA JE DANAS BOMBA ZA KOJOM SRBI LUDE: Često je GLEDATE NA TV-u, a evo KO JE ONA (FOTO)

Ipak, ljubav prema Beogradu vratila ju je u Srbiju, gde se na filmskom platnu prvi put pojavila 2006. godine u komediji „Ne skreći sa staze“

Objavljeno: 18:14h

Ona je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica najpoznatija po ulogama u serijama „Ljubav i mržnja“, „Jagodići“, „Urgentni centar“ i drugima, te filmovima „Žućko“, „Čitulja za Eskobara“ i „Vlažnost“. Rođena je 7. juna 1978. godine u Beogradu. Živela je u Alžiru, na Kipru i u Francuskoj. Trenutno živi i radi u Beogradu. Po završetku Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, studije je nastavila u Parizu. Iako joj je namera bila da tamo ostane samo godinu dana u Francuskoj je tokom osam godina ostvarila zapažene uloge u predstavama „Mnogo buke ni oko čega“, „Romeo i Julija“, „Staklena menažerija“ i drugima. Odlično poznavanje francuskog jezika donelo joj je i nekoliko uloga u serijama i filmovima. Ipak, ljubav prema Beogradu vratila ju je u Srbiju, gde se na filmskom platnu prvi put pojavila 2006. godine u komediji „Ne skreći sa staze“. Usledila je snažna uloga u „Čitulji za Eskobara“, te sporedne uloge u serijama „Ljubav i mržnja“ i „Jagodići: Oproštajni valcer“.

Tamara Krcunović
foto: Printscreen

Mnogi su je zapamtili kao Anrijet Beson u telenoveli „Nepobedivo srce“ ili kao doktorku Milicu Lazić u „Urgentnom centru“. Glumila je i u serijama „Ubice mog oca“ i „Senke nad Balkanom“, a prepoznatljivost joj je donela i uloga Mine u trileru „Vlažnost“.

Uporedo sa tim povremeno je glumila u filmovima internacionalne produkcije. Osim francuskih, ostvarila je uloge u britanskim i američkim filmovima „Cariolanus“, „The Raven“ i „Dispite the Falling Snow“. Od detinjstva je gluma bila njena velika strast. Bila je deo dečje glumačke grupe Radio Beograda. Osim glume, volela je balet, tenis, rukomet i odbojku. U jednom intervjuu priznala je da je u nekom momentu u životu poželela da postane cirkuski akrobata, da šeta po žici i oduševljava gledaoce.

1 / 4 Foto: Printscreen

Uporedo s angažmanom u Francuskoj, Tamara Krcunović je igrala predstave i u Srbiji. Jedna od njih je i „Red vožnje Andreasa Sama“, koju je režirala Ana Đorđević po romanu „Bašta, pepeo“ Danila Kiša. Predstava je premijerno izvedena na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta 2005. godine, a osim Tamare uloge su tumačili Vanja Ejdus, Goran Jevtić, Jasmina Avramović, Dubravko Jovanović i drugi. A ovako je izgledala kada je bila mala, nema šanse da biste je prepoznali.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.