FRAPIRAĆETE SE KADA VIDITE KOLIKO GODINA IMA IVANA DUDIĆ: Evo koje je ZAPRAVO GODIŠTE
Ivana Dudić, Foto: Instagram printscreen/dudicivana

iznenađujuće

FRAPIRAĆETE SE KADA VIDITE KOLIKO GODINA IMA IVANA DUDIĆ: Evo koje je ZAPRAVO GODIŠTE

Kako bi celog života mogla da se igra i da stalno ispituje svoje granice, odlučila je da upiše glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu

Objavljeno: 21:53h

Ivana Dudić je srpska glumica.

Odrastavši uz oca mađioničara, Ivana se odmalena interesovala za tu oblast. Iako je prvobitno više voleo da ga u tome nasledi sin, otac je pristao da podučava Ivanu trikovima, te se sa sedam godina intenzivno bavila scenskom magijom. Već sa devet godina postala je vicešampionka Balkana po prvi put.

Kako bi celog života mogla da se igra i da stalno ispituje svoje granice, odlučila je da upiše glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Ivana Dudić
foto: Instagram printscreen/dudicivana

Diplomirala je u klasi profesora Vladimira Jevtovića i asistenta Srđana J. Karanovića. Sa njom su studirali Iva Kevra, Jovana Gavrilović, Jelisaveta Karadžić, Brankica Sebastijanović, Anita Stojadinović, Miloš Đurović, Stefan Radonjić, Dušan Matejić i Bogdan Bogdanović.

Svoju prvu ulogu ostvarila u seriji Urgentni centar (2014), da bi se tokom naredne godine pojavila u ostvarenjima Bićemo prvaci sveta, Jedne letnje noći i Čizmaši. U popularnoj kriminalističkoj TV seriji Ubice mog oca od 2016. godine tumači lik policajke Milanke.

1 / 4 Foto: printscreen

U drugoj sezoni telenovele Istine i laži tumači lik Une Radović, od 2018. godine. I takođe sinhronizacije crtanih filmova za studije Livada Beograd i Blu haus.

Glumica Ivana Dudić svoj emotivni život ljubomorno čuva za sebe, te tako javnost nije imala priliku da upozna njenog dečka Miloša Pandrca. O njihovoj vezi se ne bi ni saznao da ovaj par na romantičnom izgletu nije doživeo nezgodu, koja se prema pisanjima medija, zamalo tragično završila.

Ivana Dudić
foto: Filip Plavčić

Naime, kako Alo! navodi, Ivani se život drastično promenio pošto je doživela nezgodu na Rtnju nakon koje je njen momak ostao nepokretan. Sve se odigralo pre skoro dva meseca kada je par bio na odmoru. Tokom vožnje kvadom, kojim je Ivana upravljala, Miloš je pao u podnožje planine. Na lice mesta su došle dežurne ekipe hitne pomoći i vatrogasci, koji su im odmah pružili pomoć.

Ivana Dudić
foto: Printscreen

- Miloš i Ivana su već dugo zajedno, ali ona nije želela da se eksponiraju u javnosti zbog njegove prošlosti - otkrio je izvor za pomenuti medij.

Rođena je 9. jula 1991. što znači da ima 31 godinu.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.