POZNATI GLUMAC JE U BRAKU SA ŽENOM KOJA JE MLAĐA OD NJEGA 20 GODINA: Krilo se GODINAMA, a sada je ISPLIVALO (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

OPALA

POZNATI GLUMAC JE U BRAKU SA ŽENOM KOJA JE MLAĐA OD NJEGA 20 GODINA: Krilo se GODINAMA, a sada je ISPLIVALO (FOTO)

Bio je direktor Crnogorskog narodnog pozorišta od 2003. do 2007. godine, a danas je redovni profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Cetinju

Objavljeno: 20:30h

Branimir Popović je crnogorski pozorišni, filmski i televizijski glumac.

Branimir Popović je rođen u Titogradu 17. januara 1967. godine. Glumu je diplomirao na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu. Veliki broj uloga je ostvario u pozorištima u Podgorici, Cetinju, Beogradu i Budvi.

Bio je direktor Crnogorskog narodnog pozorišta od 2003. do 2007. godine, a danas je redovni profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Cetinju.

Ko bi bolje mogao da odglumi moćnog Blejka Karingtona od našeg Branimira Popovića? Ovog markantnog glumca gledaćemo u Dinastiji, a njegov lik se zove Branko Kadić.

1 / 3 Foto: Profimedia

Branimir Popović prisustvovao je i na premijeri filma "Toma", pa je nakon dužeg medijskog odsustva fotografisan u javnosti i to, ovoga puta ne sam. Naime, nakon skoro decenije u braku, supruga Branimira Popovića prvi put je fotografisana kao pratnja svog emotivnog partnera na nekom događaju.

Kako podseća Kurir, kada se romansa između Sanje i Branimira rodila, ona je tek završila glumačku akademiju, na kojoj joj je Branimir bio profesor. Upravo zbog toga, par se trudio da se o njihovoj vezi, a kasnije i braku, zna malo toga. Branimir i Sanja su ćerku Sofiji dobili 2013. i već godinama su u skladnom braku.

Supruga Branimira Popovića prvo je očarala publiku, a onda, kada je poznatom glumcu rekla "da" potpuno se povukla iz javnosti. Iako su u braku skoro čitavu deceniju, do sada se u javnosti nisu zajedno pojavljivali, pa su na premijeri filma "Toma" privukli veliku pažnju.

Glumca Branimira Popovića (54) bije glas da je zavodnik, ali on već osam godina uživa u ljubavi i braku sa glumicom Sanjom Jovićević koja je od njega mlađa 21 godinu.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.