OVA ŽENA STOJI IZA PREDRAGA BJELCA: Nećete moći da POVERUJETE da je to ONA (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

BACITE POGLED

OVA ŽENA STOJI IZA PREDRAGA BJELCA: Nećete moći da POVERUJETE da je to ONA (FOTO)

Igrao je glavnu ulogu u nemačko-češkom kratkom filmu „Maestro“ iz 2008. godine. Tumačio je Dragana u seriji „The Good Neighborhood“, Valentina i Obra u TV filmovima „The Courier/2.0“ i „Fispánská jablícka“, te Ahmeda u dugometražnom filmu „Little Knights Tale

Objavljeno: 21:20h

Predrag Bjelac je srpski glumac.

U filmu Denisa Todorovića (Dennis Todorovic) pod naslovom „Amor Fati“ („Love of Fate“) iz 2006. godine tumačio je jednu od glavnih uloga. Iste godine je igrao katoličkog sveštenika u rimejku kultnog horora „Omen“ koji je režirao Džon Mur (John Moore). Film je zaradio skoro 120 miliona dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta. Tokom 2007. i 2008. godine igrao je u češkoj komediji „Ro(c)k podvratáku“, te britanskim serijama „MI-5“ i „The Fixer“. U Diznijevoj avanturi „Letopisi Narnije: Princ Kaspijan“ koja je za vrlo kratko vreme postala blokbaster glumio je Lorda Donona (Lord Donnon).

Predrag Bjelac
foto: Printscreen/Youtube/ Dokumentarne Emisije Balkan

Igrao je glavnu ulogu u nemačko-češkom kratkom filmu „Maestro“ iz 2008. godine. Tumačio je Dragana u seriji „The Good Neighborhood“, Valentina i Obra u TV filmovima „The Courier/2.0“ i „Fispánská jablícka“, te Ahmeda u dugometražnom filmu „Little Knights Tale“. Tokom 2010. godine snimio je 11 epizoda češke serije „At zijí rytíri!“, te ostvario epizodnu ulogu u seriji „Poste restante“. Iste godine je tumačio Vladu u filmu Denisa Todorovića pod naslovom „Sasha“. U romantičnoj drami Đorđa Balaševića „Kao rani mraz“ igrao je starog Nikolu, dok su ostale uloge tumačili Rade Šerbedžija, Mira Banjac, Mustafa Nadarević, Nikola Đuričko, Vojin Ćerković i drugi. Film je premijerno prikazan u 20. aprila 2010. godine.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Dokumentarne Emisije Balkan

Skoro dve decenije je bio u braku s bivšom suprugom Katarinom Bjelac, s kojom ima ćerke blizankinje Taru i Unu. Do pre nekoliko godina živeo je sa porodicom u Pragu, a pošto su se nakon razvoda Katarina i ćerke vratile u Beograd, glumac sada mnogo više vremena provodi u srpskoj prestonici. Iako veoma retko govori o svom životu za srpske medije i tek ponekad pristane da da intervju, glumac priznaje da mu druženje sa publikom ne predstavlja teret nego zadovoljstvo. Strastveni je kolekcionar replika automobila, a u svojoj kolekciji ima na stotinu različitih modela iz nekadašnjih zemalja tzv. istočnog bloka.

Od 2012. godine je u vezi sa crnogorskom rediteljkom, producentkinjom i scenaristkinjom Marijom Perović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.