ŽELELA DA SE OSVETI DEČKU ZBOG PREVARE ali se sve iskomplikovalo na kraju - Učinila nešto što NIJE SMELA
Raskid, Foto: Profimedia

Šok

ŽELELA DA SE OSVETI DEČKU ZBOG PREVARE ali se sve iskomplikovalo na kraju - Učinila nešto što NIJE SMELA

"Ja predlažem da nađeš trećeg i rodiš mu dete ovoj dvojici iza leđa"

Objavljeno:

Na jednom sajtu koji se bavi prikupljanjem ispovesti, devojka je mnoge ostavila u čudu, opisavši njenu trenutnu ljubavnu situaciju.

- Već mesecima varam dečka sa kolegom. Uvek sam bila jedna od onih koji osuđuju varanje, ali onda sam otkrila da je i mene dečko prevario nekoliko puta. Poželela sam da mu vratim istom merom i krenula sa kolegom, ali se sve pretvorilo u nešto ozbiljnije. On ne zna da sam ja zauzeta i na sedmom nebu je, planira zajednički život sa mnom, upoznao me je sa porodicom. Sa druge strane, dečko koji ne zna da ja znam za prevaru se sad oseća krivim zbog svoje prevare, pa me tretira kao kraljicu. Nikad nije bio pažljiviji, svakodnevno me obraduje nekom sitnicom, cveće, romantični izlazak, se*s nikad bolji. Osećam se rastrzano a sad ne znam koga da ostavim. Sa dečkom sam prošla svašta, najlepše tinejdžerske godine, išli na isti faks, jedno vreme živeli i u inostranstvu. Nekako sam baš navikla na njega. Sa druge strane, kolega je neko ko je toliko sličan meni, identična interesovanja, hobiji ma sve. Kao muška verzija mene. Baš se glupo osećam - napisala je ova devojka, a onda dobila mnogobrojne komentare:

Prevara
foto: Profimedia

- Ja predlažem da nađeš trećeg i rodiš mu dete ovoj dvojici iza leđa.

- Tebe dečko prevario, pa ti to daje za pravo da drugom dečku uništiš život? Ostavi ih obojicu, spasi tog kolegu sebe. Gadna si i ne zaslužuješ da biraš. Nisi ništa bolja od svog "dečka".

- Ostavi kolegu na miru, čovek nije zaslužio da bude kažnjen. Ti si đubre kao i tvoj momak, i vi kao članovi istog skupa, treba da budete i istoj septičkoj jami.

- Na kraju ćeš ostati sama.

Ipak, bilo je par onih koji su joj pružili podršku:

- Odobrila sam. Uživaj sestro slatka. Bar neka neka radi njima, ono što svi oni rade nama. Uživaj s obojicom. Vreme će ti reći koji će ti više odgovarati. Za sada mislim kolega. Ali još je rano, pa je sve lepo.

- Ostavi obojicu i radi na sebi. Posveti se sebi i razmisli šta ti uopšte želiš.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.