ZBOG PROIZVODA KOJI ŽENE KORISTE ZAMALO UMRLA: Doktori joj nisu VEROVALI, a evo kako se SPASILA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

ZBOG PROIZVODA KOJI ŽENE KORISTE ZAMALO UMRLA: Doktori joj nisu VEROVALI, a evo kako se SPASILA!

Mesnstrualna čašica joj je ostala u telu sedam meseci

Objavljeno:

To je bilo sve dok njen partner nije imao odnos sa njom i doveo do toga da „iskoči“ u najmučnijem iskustvu u životu ove žene. Nikol Klif iz Jute rekla je da je „želela da umre“ jer joj je zbog čašice koja je bila uvučena bilo izuzetno loše. Ambiciozna autorka tvrdi da su joj se lekari više puta „smejali“, sugerišući da je nemoguće da menstrualna šolja prođe kroz grlić materice i u matericu.

Grlić materice je suviše uzak da bi se mogao prodreti. Širi se tokom porođaja da bi beba izašla, blago tokom menstruacije i pomera se tokom odnosa kako bi omogućila da se vagina produži.

Menstrualna čašica
foto: Profimedia

Međutim, zbog različitog položaja grlića materice i dubine vagine, prave se menstrualne čaše različite veličine. Nikol je rekla u Instagram postu 5. avgusta: „Ovaj Diva Cup je bio u mojoj *materici* (ne u mojoj vagini) najmanje sedam meseci. „Već sam se osećala loše u decembru/januaru, ali sam to osetila tokom menstruacije jer mi je grlić materice bio nizak/mekan/otvoren. „Mogla sam samo da provučem mali prst kroz grlić materice i osetim ga i znam da to može biti samo ovo. Činilo se da Nikol nije znala kada kako je menstrualna čaša dospela u njenu matericu, što znači da je morala da prođe kroz grlić materice. Ona je nastavila: „Satima sam pokušavala da ga izvučem tog dana pre nego što me je Stiv, sav u krvi, odvukao u hitnu. „Tamo gde su mi se smejali i rekli da nije moguće da mi je ušla u matericu. „Rekla sam da sam imala tri vaginalna porođaja i znam razliku. Opet su se smejali.. Zahtevala je ultrazvuk i lekari su rekli da mogu da vide „fibroid ili cistu“. Tokom kontrole kod akušera ginekologa, Nikol je rekla da joj se jednostavno „smejao“. Nakon toga, Nikol je rečeno da će biti stavljena na antibiotike, što je pomoglo nekim od simptoma, ali „očigledno nije moglo da razjasni izvor infekcije“.

Prepone, Noge, Mokrenje, Vagina, Žena, Butine
foto: Profimedia

Rekla je: „Krvarila sam skoro sedam meseci jer je moja materica pokušavala da je se reši. „Mogla sam da dobijem sepsu u bilo kom trenutku (pojeo mi je masnoću/mišiće/proizveo stalnu temperaturu koja mi je izazvala neurološke probleme), ali je ovo hitna situacija oko dve nedelje pre nego što sam je izvukla. „Znala sam da umirem poslednjih mesec dana i pošto sam bučna osoba koja voli saosećanje, pomislili biste da bih rekao ljudima, ali umesto toga bio sam kao bolesna mačka, želeći da umrem iza kauča ili u ormanu. ” Njena muka se završila kada je imala odnos sa svojim partnerom. Rekla je: „Osetila sam trenutak mučne agonije, vrištala sami bila u ogromnoj lokvi krvi.. „Otrčala sam u kupatilo, bila je na pola puta iz mog grlića materice. Nisam mogla da doživim još jedan ovakav trenutak i dala sam sve od sebe da ga preklopim i izvučem jer nisam verovala da ćeHitna pomoć to učiniti.

„Bio je to najbolniji trenutak u mom životu, a onda je prošao. Vrištala sam za Stivom. Znao je tačno šta je to i šta znači.” Nedelju dana nakon objave na Instagramu, Nikol je rekla: „Kada otkrijete da ćete živeti kada ste mislili da nećete preživeti, nikada niste isti.

(Espreso / NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.