ZABRANILA JE SESTRI DA DOĐE NA VENČANJE ZBOG 1 STVARI: A onda se odigrala PRAVA DRAMA
Foto: Printscreen/Youtube/ Brittany Winegarner

STRAŠNO

ZABRANILA JE SESTRI DA DOĐE NA VENČANJE ZBOG 1 STVARI: A onda se odigrala PRAVA DRAMA

Jedna je žena tako nedavno na Redditu napisala da će prekinuti svaku vezu sa svojom sestrom

Objavljeno: 20:58h

Mnogim budućim mladencima kreiranje liste gostiju jedan od stresnijih delova organizacije venčanja, a čini se da često može biti i razlog porodičnih 'drama' i sukoba. Jedna je žena tako nedavno na Redditu napisala da će prekinuti svaku vezu sa svojom sestrom, nakon što joj je ona zabranila da na njen veliki dan dovede i svoju decu...

1 / 6 Foto: Profimedia

U anonimnoj je objavi žena napisala da je, čim je na pozivnici pročitala 'bez dece' znala da će otkazati i svoj dolazak.

- Čestitala sam joj i rekla da ih nemam kome ostaviti i da ću po našim roditeljima poslati poklon - napisala je i objasnila da venčanja smatra porodičnim događajima, pa stoga ne vidi smisao otići ako ne može dovesti i svoju porodicu.

- Roditelji će biti s njom pa ne osećam da je moja prisutnost preko potrebna - dodala je.

Tužna mlada, Mlada, Svadba, Venčanje, Raskid
foto: Profimedia

Ispričala je i da se sestra jako uzrujana zbog njenog otkazivanja dolaska i zbog činjenice da nije ni pokušala pronaći dadilju, a prigovorila joj je i da je 'bez problema otišla na venčanje drugog člana porodice'.

- To venčanje nije bilo bez dece, i moja su deca bila tamo; definitivno je to bio porodični događaj - dodala je žena i napomenula da joj je sestra zapretila da više s njom nikad neće razgovarati ako joj ne dođe na venčanje.

Mladoženja, Mlada, Venčanje, Svadba, Burme
foto: Profimedia

- Deca ne moraju uvek biti deo onoga što se događa, a s takvim stavom pokazujete svojoj sestri da vam nije stalo do nje - komentarisao je jedan korisnik, a drugi je dodao kako se 'jeca neće sećati jednog popodneva kad ih je čuvala dadilja, ali će sestra zapamtiti dan svog venčanja i da joj ona nije došla..., prenosi The Sun.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.