NIJE MOGAO DA IZDRŽI, PA JE OVO URADIO PRED KOMŠINICOM: Danima ne može da stane sa tim
Odnos, Foto: Printscreen/Youtube

hir

NIJE MOGAO DA IZDRŽI, PA JE OVO URADIO PRED KOMŠINICOM: Danima ne može da stane sa tim

Volim svoju ženu i još uvek je smatram vrlo privlačnom, ali ne mogu izbaciti ovu drugu ženu iz svojih misli

Objavljeno: 19:29h

Moja žena i ja smo jako dobri prijatelji s još jednim parom koji smo upoznali u školi naše čerke. Često idemo s njima na piće ili u restoran, a okupljamo se i s decom na porodičnim izletima. U poslednje vreme jako je počela da mi se sviđa žena koja je neverovatno seksi, ali ne samo to; volim i njenu ličnost, pametna je, duhovita, ljubazna i uopšteno neverovatna. Volim sve na njoj, napisao je jedan muškarac za Mirror.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Čudno je to što je moj brak zapravo u redu. Volim svoju ženu i još uvek je smatram vrlo privlačnom, ali ne mogu izbaciti ovu drugu ženu iz svojih misli. Imam ojećaj da i ja nju privlačim, ali verovatno nikada ne bih ništa napravio u vezi toga - nastavio je.

seks
foto: Profimedia

Ne želi da ugrozi prijateljstvo, niti svoj brak, no nikada pre nije bio u ovoj situaciji i ne zna šta da napravi.

- Sve nas privlače drugi ljudi, ne bismo bili ljudi da nije tako, ali presudno je šta vi odlučite učiniti u vezi s tim. Takođe je prirodno dosađivati se u dugotrajnim vezama i žudeti za malo seksualnog uzbuđenja, a ova vas je žena podsetila na to kakav je to osećaj. No, potrudite se razmisliti o tome koliko bi vaša žena bila povređena da pročita sve stvari koje ste napisali o toj ženi.

seks
foto: Profimedia

Čak i saznanje da osećate nešto prema njoj, razbija njeno samopouzdanje i moglo bi da okonča vaš brak. Trenutno je ovo fantazija, a one nisu nikada dobre u stvarnosti. Suočite se s tim, šanse da ova žena zaista napusti brak kako bi bila s vama, prilično su male. Mislim da bi bilo dobro smanjiti druženje s ovim parom, ali što manje očigledno. Dajte priliku da se ponovno povežete sa svojom suprugom, emocionalno i seksualno i možda vas iznenadi kako ćete se onda osećati - odgovorila mu je Coleen Nolan.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.