VODITELJKA SE POJAVILA GOLA U JUTARNJEM: Oko nje muškaraca kao na lageru, PRENOSILA UŽIVO! (VIDEO)
Voditeljka, Foto: printscreen

PERVERZIJA

VODITELJKA SE POJAVILA GOLA U JUTARNJEM: Oko nje muškaraca kao na lageru, PRENOSILA UŽIVO! (VIDEO)

Nije je bilo sramota

Objavljeno: 11:23h

Džozi Gibson, voditeljka britanskog Jutarnjeg programa, snimala je prilog s nudistima u jednom odmaralištu, a kadrovi koje je snimatelj usnimio, su, malo je reći frapantni.

Iako je prilog započela obučena i bila na vrhuncu zadatka, Džozi se u jednom trenutku solidarisala sa nudistima, te je i ona stala iza paravana i počela da se skida.

Voditeljka je u jednom kadru bila potpuno naga, kao i svi sagovornici oko nje, a kamerman se trudio da ne snimi intimne delove njenih razgolićenih prijatelja.

- Ovde sam sa mojim novim prijateljima, pozdravite gledaoce, i držite grudi pokrivene - rekla je duhovito, aludirajući na sebe.

Po svemu sudeći, kamermanu su podrhtavale ruke, pa mu se omaklo i u jednom momentu je snimio intimu voditeljkinih sagovornika, zbog čega su voditelji u studiju pravili su urnebesne grimase, pa su po završetku kratko prokomentarisali:

- Bilo je blizu, zaista blizu - sugerišući na delove intime koji su uhvaćeni kamerom.

Ovakav prilog je, priznaćete nesvakidašnji. Iako je voditeljka njime imala nameru da predstavi takmičenje organizovano od strane ovih nagih ljudi, epilog je svakako drugačiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.