EVO ODAKLE JE ZAPRAVO SANDRA SILAĐEV: Nacija neće moći da POVERUJE u OVU ISTINU
Foto: Printscreen/YT/Sandra Siladjev

ŠOK

EVO ODAKLE JE ZAPRAVO SANDRA SILAĐEV: Nacija neće moći da POVERUJE u OVU ISTINU

Završila je Akademiju umetnosti, prve tri godine u klasi Predraga Ejdusa, a zatim je njenu generaciju preuzeo Vladimir Jevtović

Objavljeno: 18:24h

Sandra Silađev rođena je 7. februara 1979. godine, kao Sandra Rakić.

Završila je Akademiju umetnosti, prve tri godine u klasi Predraga Ejdusa, a zatim je njenu generaciju preuzeo Vladimir Jevtović. Studirala je sociologiju, višu pedagošku, mirovne studije kao i advertajzing na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Bavila se vajarstvom i keramikom, pevanjem i video-montažom. Radila u lutkarskom putujućem pozorištu, u centru za smeštaj i boravak dece i omladine sa smetnjama u razvoju, kao i u domu za stara lica. Režirala je i pisala scenario za inkluzivnu predstavu „Nada u Beogradu”.

1 / 4 Foto: Printscreen

Pisala kratke priče za portal „Blic žena“. Godine 2013, započela je Jutjub kanal "Dinja ____" koji ju je proslavio. 30. jula 2018. godine promenila je prepoznatljivo ime kanala u "Sandra". Jedan je od scenarista serije „Istine i laži” u kojoj je i glumila lik Olge.

Od marta 2017. godine ima svoj stend-ap šou za www.standup.rs. Uradila sa kolegama film ,„Rijaliti u invalidskim kolicima”. Objavila dva stripa za Samizdat B92.

Umetnica se svojim prilozima dotiče aktuelnih i negativnih društvenih tema, a njen humor prikazuje pravo stanje stvari, a smeh koji izaziva je lekovit.

Sandra Silađev, Vojislav Šešelj
foto: Primtscreen

Sandra svoje pratioce oduševljava na Instagramu.

Tako je odavno objavila ovo.

Silađeva je kopala po kontejnerima, a kada su je ugledale komšije, sve je objasnila:

- Dobro veče, komšija! Evo tražim dečka. Moji momci su svi bili iz kontejnera, pa da vidim ima li neki novi - govori čuvena Dinja i naglašava uz objavu:

- Svako nađe to što traži.

Sandra Silađev
foto: Printscreen

Sandra Silađev rođena je u Štipu, današnja Severna Makedonija, kao Sandra Rakić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.