PRIPADNICA MUP-A DELILA GOLE I EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE! Iz policije se HITNO OGLASILI, OBJAVLJENA SLIKA
Foto: Printscreen

snimljeno

PRIPADNICA MUP-A DELILA GOLE I EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE! Iz policije se HITNO OGLASILI, OBJAVLJENA SLIKA

Jedna mlada pripadnica Ministarstva unutrašnjih poslova iz Novosibirska u Rusiji upala je u ogromne probleme, nakon što je dopustila da njena sujeta, ljubomora i povređenost pobede racionalni deo njenog mozga

Objavljeno:

Naime, ruski mediji prenose da je ova 23-godišnjkinja rešila da se osveti svojoj suparnici, pa je jedne noći otpočela pohod po ovom gradu u Sibiru, ostavljajući po hodnicima zgrada i parkiranim automobilima golišave fotografije svoje suparnice.

Navodno je ovu devojku razbesneo potez njenog doskorašnjeg partnera, koji se odmah nakon raskida vratio bivšoj devojci. Ona je u svom nesmotrenom potezu imala pomoć prijateljica i sestre, zajedno su distribuirale kompromitujuće fotografije.

Kamere su uspele da zabeleže ovaj čin, ali bi se mlada Ruskinja svakako našla u problemu s obzirom da su njeni nadređeni i ranije saznali da je ucenjivala svoju rivalku i pretila joj "širenjem inkriminišućeg sadržaja".

Do obnaženih fotografija suparnice došla je tako što ih je skinula sa mobilnog telefona sada već bivšeg dečka, a portal "NDN" piše da će čitava situacija vrlo verovatno završiti na sudu.

MUP takođe sprovodi unutrašnju proveru slučaja, a najavili su da će njihova zaposlena snositi posledice ukoliko bude utvrđeno da je prekršila zakon. Ona se u međuvremenu izvinila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.