SNIMAK STRAVE I UŽASA NA AUTO-PUTU: Avion sleteo MEĐU VOZILA, a onda se DESILA STRAVIČNA SCENA (VIDEO)
Nesreća, Foto: Printscreen/Youtube/KTLA 5

HOROR

SNIMAK STRAVE I UŽASA NA AUTO-PUTU: Avion sleteo MEĐU VOZILA, a onda se DESILA STRAVIČNA SCENA (VIDEO)

Snimak od kojeg zastaje srce pokazuje kako avion pada sa neba i dodiruje asfalt usred saobraćaja pre nego što je skliznuo u stranu, dok se iza njega vide vatrena kugla i gust crni dim od zapaljenog goriva

Objavljeno: 22:03h

Pilot malog aviona izveo je dramatično prinudno sletanje na autoput u Kaliforniji u utorak, udarivši u kamion.

Letelica se srušila u okrugu Riversajd nešto posle 12.30 časova, saopštila je saobraćajna policija za televiziju KTLA.

Nesreća
foto: Printscreen/Youtube/ KTLA 5

Snimak od kojeg zastaje srce pokazuje kako avion pada sa neba i dodiruje asfalt usred saobraćaja pre nego što je skliznuo u stranu, dok se iza njega vide vatrena kugla i gust crni dim od zapaljenog goriva.

Pilot i putnik su bezbedno izašli, iako se avion zabio u kamion u kojem su bile tri osobe. Oni srećom takođe nisu povređeni.

Saobraćajna policija saopštila da je pilot tvrdio da je prinudno sleteo na autoput nakon što mu se pokvario motor dok se približavao aerodromu u okrugu Korona.

– Danas smo imali mnogo sreće srećni što je saobraćaj bio slab, a izgleda da je pilot izveo dobru navigaciju prilikom sletanja čime je izbegao potencijalnu veliku tragediju – rekao je za KTLA kapetan saobraćajne policije Livaj Miler.

Avio se zapalio čim su pilot i putnik izašli nepovređeni, a od njega je nakon intervencije vatrogasaca ostala samo olupina.

Traka autoputa bila je zatvorena nekoliko sati dok su vlasti istraživale nesreću i uklanjale ostatke letelice, što je izazvalo veliki zastoj u saobraćaju.

(Espreso / NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.