OVA ŽENA JE UBEĐENA DA JE MERLIN MONRO! Sada joj prete SMRĆU, i to zbog ovoga (FOTO)
Lejla kao Merilin, Foto: Printscreen/Instagram

da li je moguće?

OVA ŽENA JE UBEĐENA DA JE MERLIN MONRO! Sada joj prete SMRĆU, i to zbog ovoga (FOTO)

Ona kaže za sebe da je izuzetno stabilna i psihički jaka osoba

Objavljeno: 14:33h

Britanska influenserka Lejla Dobinson nada se da će postati poznata ako bude izgledala kao holivudska ikona Merilin Monro. Ideja se rodila spontano. Kaže da je odavno obožavatelj žene koja je pedesetih godina prošlog veka postala seks simbol za kojim svet uzdiše i danas. Voli da se oblači i šminka kao ona, a jednom kada se obukla u stilu slavne glumice, mama joj je rekla da liči na nju i da bi mogla da bude sledeća Merilin Monro. To je ona uradila. Postala je Merilin Monro, zapravo verna kopija holivudske ikone.

Često na Instagramu objavljuje fotografije na kojima liči na nju, ali nisu svi oduševljeni. Štaviše, mnogi su uznemireni njenim izgledom i nazivaju je lažnom i narcisoidnom, a neki idu toliko daleko da je šalju direktno Merilin Monro, preteći joj smrću. "Dešavalo se to nekoliko puta, uvek sa anonimnih naloga. Dobijala sam poruke tipa: 'Ružna si!', 'Zaslužuješ da umreš!', ali me to ne pogađa. Zapravo, motiviše me da nastavim i objavljujem kao što više fotografija. Na kraju, da nema hejtera ne bih nigde stigla", iskreno kaže Dobinson i dodaje da ne želi da bude baš kao Monro, ali da je inspiriše kao osobu. .

„Kada mi neko kaže da ličim na nju, za mene je to kompliment koji mogu da prihvatim“, kaže lepa Britanka za, nadajući se da će njen atraktivan izgled otvoriti vrata u Holivudu, baš kao slavnoj glumici. „Oduvek mi je bio san i strast da postanem model, da budem slavna, i znam da će se to jednog dana i desiti“, zaključuje Dobinson bez lažne skromnosti. "Prilično sam samouverena i psihički jaka, tako da me preteće i mrziteljske poruke koje mi anonimni ostavljaju na Instagramu nimalo ne uznemiravaju.

Čak mi je zabavno da gledam kako nerviram ljude, jer ih više nerviram, što više privlačim njihovu pažnju“, otkriva Britanka koja se ozbiljno bavila manekenstvom. Njen idol Merilin Monro ne prestaje da intrigira javnost ni 60 godina nakon njene smrti, pa svako čas izađe neki novi igrani ili dokumentarac o divi starog Holivuda, a nedavno je snimljen film „Plavuša” u kojem je igra Ana de Armas.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.