EVO GDE JE ZAPRAVO ROĐEN BRANISLAV LEČIĆ: Nacija će zanemeti posle ovoga
Foto: Nebojša Mandić

šok

EVO GDE JE ZAPRAVO ROĐEN BRANISLAV LEČIĆ: Nacija će zanemeti posle ovoga

Bio je ljubitelj motora i nekoliko puta srećom izbegao teške saobraćajne nesreće

Objavljeno: 20:45h

Branislav Lečić je srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac i reditelj. Branislav je najviše vremena je provodio na Ceru čuvajući stoku i igrajući se sa drugarima. Kako je jednom prilikom izjavio, u detinjstvu je mnogo patio jer nema rođenog brata, pa je poverenje poklanjao prijateljima koji nisu bili iskreni prema njemu.

Pošto je imao višak energije, probao je razne sportove među kojima su fudbal, košarka, rukomet, džudo i karate. Sa majstorom karatea Tomom Kojićem je formirao klub „Napredak“ i stekao je status nosioca trećeg dana majstorskog pojasa.

1 / 5 Foto: Stefan Stojanović

Bio je ljubitelj motora i nekoliko puta srećom izbegao teške saobraćajne nesreće.

Kada je imao petnaest godina, glumčevi roditelji su se razveli, a on je ostao sa majkom koja je bila krojačica. Iako je želeo da upiše gimnaziju, odlučio se za tehničku školu nakon koje bi mogao da se zaposli. Profesorka književnosti je primetila njegov talenat i nagovorila ga je da nauči Njegošev „Gorski vijenac“ koji je recitovao na školskoj priredbi i dobio je veliki aplauz.

Branislav Lečić
foto: Stefan Stojanović

U Beogradu se pripremao da upiše mašinstvo, ali se predomislio kada je čuo da najlepše devojke ide na Fakultet dramskih umetnosti (FDU). Na prijemnom ispitu je recitovao ljubavnu pesmu i primljen je u klasu profesora Minje Dedića.

Sa Branislavom su studirali i glumci Danica Maksimović, Sonja Knežević, Enver Petrovci i drugi. U oktobru 2010. godine Nina i Branislav su napravili svadbeno veselje kome je prisustvovalo oko 200 zvanica. Slavlje je održano u restoranu „Kolonijal San“ koji se nalazi na Senjaku.

Branislav Lečić
foto: Filip Plavčić

Voditeljka je tada bila u trećem mesecu trudnoće, a budući roditelji nisu unapred želeli da saznaju pol deteta. 1. aprila 2012. su postali roditelji dečaka koga su nazvali Lav. Za vreme porođaja, Lečić je bio uz suprugu, a nakon toga je tri dana slavio. Izjavio je da bi voleo da dobije i četvrto dete.

U julu 2015. godine se pojavila slika na kojoj starleta Atina Ferari sedi u glumčevom krilu. On je tada izjavio da je ne poznaje, a njegova supruga je rekla da mu veruje. Par je nakon ovog skandala otišao na odmor u luksuzni hotel u Antaliju.

Branislav Lečić
foto: Stefan Jokić

U novembru 2016. godine Nina i Branislav su dali izjavu za magazin „Hello“ u kojoj su rekli da se rastaju jer su se udaljili i otuđili, ali da će ostati prijatelji i saveznici zbog njihovog sina Lava. Krajem godine su potpisali papire za razvod.

Par se zvanično razveo u februaru 2017. godine, a starateljstvo nad sinom je pripalo Nini, kao i stan na Dedinju za koji se spekuliše da vredi oko 260 hiljada evra. Sud je odredio da Branislav plaća alimentaciju u iznosu od 350 evra.

Branislav Lečić
foto: Marina Lopičić

Rođen je 25. avgusta 1955. godine u Šapcu. Danas živi i radi u Beogradu.Branislavljev deda po ocu, Ivan, je iz Kosjerića došao u Valjevo gde je počeo da se bavi opančarskim zanatom. Lečićev otac Aleksandar se tu rodio, dok je majka Živana poreklom sa planine Cer.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.