DIREKTOR OSNOVNE ŠKOLE VRELIM FOTKAMA ŠOKIRAO RODITELJE: Odmah je SMENJEN zbog OVOG SADRŽAJA, ŠOK (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/conrado_salazar

GORI

DIREKTOR OSNOVNE ŠKOLE VRELIM FOTKAMA ŠOKIRAO RODITELJE: Odmah je SMENJEN zbog OVOG SADRŽAJA, ŠOK (FOTO)

Konrado Salazar je mlad perspektivan čovek koji je došao na mesto direktora osnovne škole u Meksiku

Objavljeno: 19:36h

Konrado Salazar je direktor škole u Meksiku koji se ne libi da svoje mlado izvajano telo pokaže i na društvenim mrežema zbog čeka je smenjen, pa su se mame đaka oštro pobunile, a kada ga vidite shvatićete i zašto!

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/conrado_salazar

Konrado Salazar je mlad perspektivan čovek koji je došao na mesto direktora osnovne škole u Meksiku. Mali broj zaposlenih te škole u Kolimi trašio je da i on i predaje deci jedan predmet. Sve to nije bilo dovoljno kada se saznalo da mladi Salazar na Instagramu i TikToku rado pokazuje svoje telo koje je napornim vežbanjem u teretani doveo do savršenstva.

Ovaj direktor je i potvrdio da ga na Instagramu samo prati 140.000 ljudi iako on prati jedva 40 njih. On smatra da se u školi ponaša veoma pristojno, a da je život van škole njegova privatna stvar. Konrado dosta vežba i došao je do željene forme, pa rado postavlja fotografije svog tela i ne vidi ništa loše u tome.

Same fotografije ne bi bile shvaćene kao provokativne da na njima nije mladić izvajanog tela koji rado pokazuje svoje trbušnjake, a pritom je direktor škole. Ovo sve je bilo i više nego dovoljno da u rekordnom roku mladi Konrado bude smenjen sa te pozicije. Da je bio oniži brkati Meksikanac sa pivskim stomakom to verovatno ne bi bio veliki problem, ali ovako je privlačio i previše pažnje.

Pravda je ipak bila na strani zgodnog direktora budući da su se mame dece koja pohađaju školu oštro usprotivile zameni direktora. One su se organizovale i potpisale peticiju kojom je zgodni direktor brže vraćen nego što je smenjen. Majke đaka su verovatno imale u vidu trud koji mladi Salazar ulaže u toj školi, predmet koji predaje deci, a mnogi pretpostavljaju i da je on melem za oči mama koje dolaze kod njega zbog nemirne dece.

Konrado se vratio na poziciju sa koje je smenjen, a nastavio je i da redovno postavlja na mreže svoje poluobnažene fotke.

Komentari po mrežama su bili veoma originalni.

- Prosto da poželim da mi dete bude nemirno -

- Kad god bi mi sin išao do direktora, pošla bih sa njim -

- Ovakvih ni direktora ni nastavnika nije bilo u moje vreme -

- Ove mame se ne bune ako im deca popuste u školi! -

Direktor je po povratku na posao počeo da objavljuje još provakativnije fotografije, a uz to idu i opisi tipa:

- Visok sam 2 metra, a ti? -

- Sve ovo je zahvaljujući vama -

- Koja vam se fotografija najviše sviđa -

- Vreli dani, a kako ste mi vi? -

Pratioci nisu ostali nemi na ova njegova pitanja, pa je među ostalim usledilo i more bračnih ponuda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.