OVO JE NAJVRELIJA SCENA NA RTS-U: Isplivale EKSPLICITNE FOTKE SE*SA, dvoje POZNATIH GLUMACA, sve SE VIDI
Vuk Kostić, Foto: Printscreen

AKCIJA

OVO JE NAJVRELIJA SCENA NA RTS-U: Isplivale EKSPLICITNE FOTKE SE*SA, dvoje POZNATIH GLUMACA, sve SE VIDI

Vuk stupa u seksualne odnose sa koleginicom iz Bosne i Hercegovine Marijom Pikić, koja igra lik Marije.

Objavljeno: 11:24h

Da svaki glumac mora da odradi zadatak koji se od njega zahteva dokazao je i Vuk Kostić koji je glumio u eksplicitnim scenama sa koleginicom Marijom Pikić.

1 / 5 Foto: Sonja Spasić

Naime, Vuk u novoj seriji koja se emitovala na RTS-u tumačo lik Glave, a u šestoj od ukupno devet epizoda, publici se prikazao i u nekoliko eksplicitnih scena. Vuk stupa u seksualne odnose sa koleginicom iz Bosne i Hercegovine Marijom Pikić, koja igra lik Marije. Glava je Mariju spasao od nastrljivog muškarca u klubu, da bi prvo seks imali na kolima, a onda na kraju epizode, nakon što Marija ima seks i sa glavnim junakom, povređenim fudbalerom Mirkom Cvijetićem sa kojim je u seriji u vezi, ponovo vodi ljubav sa Glavom.

Vuk Kostić
foto: Printscreen

Blic je tada pozvao Vuka, koji se do sada nije na ovaj način predstavio publici.

- Ne znam ništa zaista, nisam u zemlji nekoliko dana. Upravo ste me uhvatili dok nosim stvari uz stepenice i ne mogu da pričam - rekao nam je Vuk, a kada smo mu saopštili zbog čega ga zovemo, dodao je:

- Nemam nikakav komentar - zadihano je rekao Kostić, a zatim je u SMS poruci dodao:

Vuk Kostić
foto: Printscreen

- Serija se daje u vreme za odrasle i po mom mišljenju u njoj nema ničeg eksplicitnog.

Njegova koleginica Marija bila je raspoloženija za razgovor.

- Takve scene su mi apsolutni izazov. Naravno da je nezgodno samo po sebi snimati ih, pogotovo ako niste sasvim opušteni i ako ne razgovarate sa partnerom. Što se tiče scena koje sam snimala sa Vukom, on je odličan partner, bio je opušten i puno smo razgovarali o tome, čak smo se sve vreme i šalili, tako da smo relativno brzo i lako sve i završili. Bitno je bilo da to izgleda što prirodnije na ekranima i nadam se da smo to i postigli - kaže nam Marija Pikić i dodaje:

- Roditeljima sam rekla da će biti škakljivijih scena samo da bi sklonili brata, jer je on dosta mlađi od mene i ne bi razumeo da mi je to posao, te ne bi mogao objektivno da gleda. Kada poraste, verujem da će biti druga priča.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.