DRHTALI OD ŠOKA NA SOPSTVENOJ SVADBI: Zbog onoga što im je priredila RODBINA, nisu mogli da dođu k sebi! (FOTO)
Ilinka i Kristijan, Foto: Facebook printscreen/ Ilinka Gojmerac

DRHTALI OD ŠOKA NA SOPSTVENOJ SVADBI: Zbog onoga što im je priredila RODBINA, nisu mogli da dođu k sebi! (FOTO)

Ostali u neverici

Objavljeno:

Cena jedne pesme po željama je 15 kuna (oko 240 dinara) što je verovatno bio dodatni stimulans naručiteljima da se prepuste obaranju rekorda. Kristijan i Ilinka visoko su postavili lestvicu...

- Znali smo da će biti puno pesama, ali se nismo nadali da će biti srušen rekord, koji su do naše svadbe držali mladenci iz našeg kraja - rekli su mladi poljoprivrednici Ilinka i Kristijan Gojmerac.

Njihova rodbina i prijatelji punih su pet dana naručivali pesme za njih na Radiju Virovitica. Bilo ih je 810. Od utorka u podne pa sve do petka u ponoć neprestano su se puštale pesme u njihovu svadbenu čast. Rekord po izvođenosti je bila pesma Halida Bešlića "Taman je".

Mladi bračni par kaže kako nijednu pesmu ne žele izdvojiti jer su im sve bile jako drage te će se i oni nastojati da se oduže svima koji su ih zadužili pesmama. Ali, i u rekordu imaju rekorderku.

Naime, strina Branka Gojmerac, zajedno sa svojom kćeri Marijanom i sinom Josipom, zasenila je sve jer je samo ona platila 94 pesme. Strina Branka kaže kako očekuje da će, kad ona bude udavala ćerku i ženila sina, biti još više pesama, jer je to u njihovom kraju običaj.

Cena jedne pesme po željama je 15 kuna što je verojatno bio dodatni stimulans naručiteljima da se prepuste obaranju rekorda. Kristijan i Ilinka visoko su postavili lestvicu, ali sigurno će biti novih "izazivača".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.