MALO KO ZNA DA JE BAŠ ONA ŽENA GORANA VESIĆA: Hvataćete se za GLAVU (FOTO)
Goran Vesić, Foto: Emilija Jovanović

ko bi rekao

MALO KO ZNA DA JE BAŠ ONA ŽENA GORANA VESIĆA: Hvataćete se za GLAVU (FOTO)

Goran Vesić je sada prvi put otkrio pojedine detalje iz privatnog života i otkrio na koji način je upoznao suprugu

Objavljeno: 16:42h

Zamenik gradonačelnika Beograd aGoran Vesić već dugi niz godina je u srećnom braku sa suprugom Vanjom Kostić, ali javnost nema priliku često da ih vidi zajedno.

Goran Vesić je sada prvi put otkrio pojedine detalje iz privatnog života i otkrio na koji način je upoznao suprugu.

1 / 5 Foto: Šahovski savez Srbije

- Suprugu sam upoznao na jednom seminaru. Sećam se da sam zapisao njenu adresu i kupio dve karte za pozorište. Poslao sam joj jednu kartu i buket cveća. Ako se ne varam, gledali smo "Hamleta". U svakom slučaju, bilo je "To be or not to be" ("Biti il' ne biti"). Na kraju je ispalo "to be" - ispričao je Vesić za "Informer" i dodao:

- Pre nego što sam upoznao suprugu, izlazio sam sa jednom devojkom. Izašli smo najpre u pozorište, pa onda u bioskop... I posle tri-četiri takva izlaska, kaže ona meni: "Kupila sam ti poklon". Uzela mi je jednu šolju sa porukom koja je glasila: "Just do it" ("Uradi to"). Poruka je bila jasna.

Goran Vesić
foto: RTV Pink printscreen

Inače, Vanja Kostić veoma je uspešna u svom poslu. Diplomirala je sa 22 godine, a sa 25 postala direktor brokerske kuće.

Trenutno radi kao direktorka marketinga Fudbalskog saveza Srbije, o čemu je svojevremeno i govorila za medije.

Želimo da kreiramo brend naše reprezentacije. U tom procesu, razdvajanje institucionalnog grba od reprezentativnog je praksa koja se već sprovodi u većini evropskih saveza. Nacionalni savez, kao krovna institucija, treba da bude predstavljen kao moderna i autoritativna institucija. Sa druge strane, grb koji će ubuduće krasiti dres fudbalera treba da simbolizuje tradiciju, strast, posvećenost, jedinstvo i hrabrost sa kojim će se navijači identifikovati - istakla je jednom prilikom direktorka marketinga za "Sportski magazin".

- Svet je onakav kakvim ga ti napraviš. Mislim da nije ni muški, ni ženski, već pripada svima. Uvek znam šta hoću, nikada ne odustanem od onoga što sam zacrtala, govorim ono što mislim. To mi nekada stvara probleme jer se lakše prihvataju osobe koje je moguće staviti u kalupe, koje ne izlaze iz svoje zone komfora i vode 'politiku nerazumevanja' - rekla je ona.

Evo kako izgleda supruga Gorana Vesića:

(Espreso / Blic / Sportski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.