UVUKLA SE U HALJINU, PA JOJ SVE ISKIPELO: Bolje sedite, ŽESTOKA JE PROVOKACIJA (VIDEO)
Lusi Davson, Foto: Printscreen/TikTok/ludawinthesky

bruka

UVUKLA SE U HALJINU, PA JOJ SVE ISKIPELO: Bolje sedite, ŽESTOKA JE PROVOKACIJA (VIDEO)

Cvetna mini haljina sa pufastim rukavima oduševila je mnoge žene na društvenim mrežama, ali jedna od njih je iskreno podelila svoje razočaranje zbog kroja koji nije za velike grudi

Objavljeno:

Jedan pogrešan pokret i sve će ispasti, glasi jedan od komentara na fotografiju Lusi Davson u haljini jednog poznatog brenda, koja je zaludela društvene mreže. Reč je o cvetnoj midi haljini sa cvetnim pufastim rukavima, koja košta čak 18.000 dinara!

Problem je u tome što haljina nije pravljena za žene sa velikim grudima, a mnoge je žene priželjkuju jer predivan cvetni dezen doprinosi tome da struk izgleda tanji nego što jest, a haljina izdužuje noge. Dakle, Lusine grudi su savršene, haljina je predivna, ali jedno sa drugim ne ide, pokazalo se kad je obukla haljinu i pokazala snimke svojim pratiocima na TikToku.

1 / 2 Foto: Printscreen/TikTok/ludawinthesky

- Ako ste poput mene i imate veće grudi, a svidela vam se ova haljina, možda ste se pitali vredi li je probati – kaže Lusi u videu u kojem vadi haljinu iz kutije, uz duboki uzdah na kraju. Kad ju je obukla, zatražila je mišljenje od pratilaca:

- Moji prijatelji kažu da sa strane izgleda gore nego od napred– izjavila je, uz komentar kako se oseća kao da poslužuje dve velike krigle piva.

Ipak, zatražila je mišljenje pratioca, jer bi rado zadržala tu predivnu haljinu, a nije sigurna da li sme u njoj da izađe iz kuće.

- Ne, uopšte se ne može nositi. Ovo mogu nositi samo žene sa posebnom veličinom grudi, jedan je od komentara, dok joj je jedna korisnica savetovala da haljinu odmah vrati, jer izgleda kao nešto što ne bi trebala da nosi ni u – spavaćoj sobi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.