OVO JE TAJNA ROZE HALJINICE JELENE ĐOKOVIĆ: Sadrži TAJNI SIMBOL, zato ju je i OBUKLA! (FOTO)
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

ELEGANTNA

OVO JE TAJNA ROZE HALJINICE JELENE ĐOKOVIĆ: Sadrži TAJNI SIMBOL, zato ju je i OBUKLA! (FOTO)

Cela Srbija je uskliknula novom šampionu Vimbldona, Novaku Đokoviću, ali i njegovoj supruzi Jeleni koja je odnela trofej u kategoriji stila.

Objavljeno:

Ne postoji osoba koja nije pustila suzu radosnicu ili se bar naježila od uzbuđenja kada je naš neprikosnoveni šampion posle 3 sata borbe protiv Australijanca Nika Kirijosa postao pobednik teniskog turnira u Vimbldonu 2022. godine. Svi smo to sa nestrpljenjem očekivali, nadali se, molili i na kraju to se i desilo. Nole je po sedmi put podigao čuveni trofej sa ananasom, a mi smo slavili.

Ipak, kao što i sam često kaže, njegov trud je uvek rezultat timskog rada, a pored vrhunske ekipe stručnjaka, najveća zasluga za njegove rezultate ide upravo njegovoj porodici. Na ovom truniru smo ih videli sve kako punog srca navijaju za svog i našeg Novaka.

Ipak, jedna osoba je u finalu privukla posebnu pažnju i to sa punim pravom. Radi se o Novakovoj supruzi Jeleni.

Novak Đoković, Jelena Đoković, Vimbldon
foto: Profimedia

Naime, kao što je i sam Novak rekao u svom obraćanju nakon osvojene titule, ovaj trofej je njemu i njegovoj supruzi došao kao najlepši poklon na njima važan dan. Jelena i Novak Đoković su zajedno sa pobedom na Vimbldonu proslavili i svoju osmu godišnjicu braka. Par se venčao 10. jula 2014. godine na Svetom Stefanu, a juče im je slavlje, pored dece i članova najbliže porodice, uveličao i čuveni trofej.

Jelena se potrudila da i sama doprinese toj atmosferi ljubavi, te se za finalni meč obukla sa posebnom pažnjom. Ona se odlučila za romantičnu kratku ružičastu haljinu sa simpatičnim predimenzioniranim puf-rukavima i golim leđima. Preslatki komad odeće sa reljefnim šarama cvetova, dodatno je začinjen detaljem u vidu ogromne mašne na leđima, čime je više nego simbolično pokazala da je u znaku ljubavi i da je to želela da pokaže čitavom svetu.

1 / 10 Foto: Printscreen

Ovaj komad je delo danske dizajnerke Cecilie Bahnsen i košta čak 950 evra, a gospođa Đoković ga je uparila sa elegantnim bež šeširom, mačkastim braon naočarima za sunce, visećim minđušama i sofisticiranom ogrlicom čija boja se slagala sa njenom haljinom. Ipak, ono što joj najbolje stoji je osmeh i zaljubljeni pogled u njenog supruga.

Jelena Đoković
foto: matchesfashion.com

Nešto kasnije, Jelena i Novak su se pojavili na proslavi povodom završetka turnira i mora se priznati da je par blistao. Novak se odlučio za elegantno plavo odelo s belom košuljom, pastelnom žutom kravatom i cipele u boji konjaka.

Jelena je samo malo nadogradila svoj izgled sa tribina, te je zadržala istu haljinu, ali ju je obogatila belim papučama brenda „Bottega Veneta“ i elegantnom belom torbicom modne kuće „Chanel“. Prepoznatljive talase je zamenila pletenicom zavijenom u punđu. Njihov primer najbolje pokazuje da za lepu fotografiju ne postoji bolji filter od čiste sreće!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.