MOĆNA CRNA HALJINA KOJU MOGU DA NOSE SAMO NAJHRABRIJE: Dok za nju daju 2.000 evra, može da se kupi za 4.000 dinara
Eva Longorija, Foto: Printscreen Instagram/Eva Longoria

JEDNOSTAVNA, A UPEČATLJIVA

MOĆNA CRNA HALJINA KOJU MOGU DA NOSE SAMO NAJHRABRIJE: Dok za nju daju 2.000 evra, može da se kupi za 4.000 dinara

Crna haljina koja prati siluetu tela, sa tankim naramenicama oko vrata koje se sužavaju u otvoreni dekolte bili su formula za privlačenje pogleda

Objavljeno:

Crna jednostavna, a tako moćna haljina koju potpisuje Viktorija Bekam, a koju i sama obožava da nosi, izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama. Svi traže baš takav efektan dizajn jer minimalistički dizajn ističe sve adute.

Možda su prošle subote sve oči bile uprte u sina Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklina i njegovu izabranicu Nikolu na Floridi, ali gošća Eva Longorija uspela je da privuče pažnju ljubitelja mode. Zgodna glumica i producentkinja zablistala je u vrlo jednostavnoj haljini koju je dizajnirala Viktorija Bekam.

Crna haljina koja prati siluetu tela, sa tankim naramenicama oko vrata koje se sužavaju u otvoreni dekolte bili su formula za privlačenje pogleda.

Ali izgleda da postoji još čitav niz vrlo sličnih haljina na tržištu, koje izgledaju neverovatno slično kolekciji Viktorije Bekam. Jednu od verzija pokazala je sinoć na crvenom tepihu glumica Mišel Dokeri, zvijezda nove Netfliksove serije ‘Anatomija skandala’.

Odabrala je haljinu brenda Nensi Dojaka čija je cena 2.000 evra (oko 14 tisuća kuna). Osim toga slični se modeli mogu pronaći u raznim popularnim brendovima koji su pristupačni svima po ceni od 4.000 do 6.000 dinara.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.