OVO JE PRAVO POREKLO SANJE KUŽET: Spremite se da čujete ISTINU o VODITELJKI
Sanja Kužet, Foto: Damir Dervišagić

biografija

OVO JE PRAVO POREKLO SANJE KUŽET: Spremite se da čujete ISTINU o VODITELJKI

Na TV Pinku je u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu. 2012. godine je postala Bingo devojka i vodila je ovu igru na sreću

Objavljeno:

Sanja Kužet je srpska voditeljka. Rođena je u 9. avgusta 1983. godine u Beogradu, gde i živi. Karijeru je započela 2003. godine. Na TV Pinku je u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu. 2012. godine je postala Bingo devojka i vodila je ovu igru na sreću.

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

Usledio je angažman u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i autorski projekat „Halo, halo“ na Grand kanalu. U maju 2014. godine Sanja je bila bolesna pa ju je zamenila koleginica Dragana Katić. Ubrzo se oporavila i vratila na male ekrane.

U septembru 2016. godine je otišla na trudničko bolovanje, a u „Zvezdama Granda“ ju je zamenila koleginica Sanja Ćulibrk. Sanja se oprobala i kao glumica. 2006. godine je tumačila ulogu Senke u tinejdžerskoj horor-komediji. Iste godine je imala epizodnu ulogu u tinejdžerskoj komediji „U doba nevinosti“.

Sanja Kužet
foto: Marina Lopičić

2014. godine je započela vezu sa dve godine starijim Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga domaćeg predstavništva kompanije „Pežo“. Sanja i Nemanja su bili zajedno kada su imali dvadeset godina, ali svako je otišao na svoju stranu. Ponovo su se sreli nakon deset godina i nastavili su tamo gde su stali. Sredinom 2016. godine voditeljka je zatrudnela i saznala je da ponovo čeka sina.

Sanja Kužet
foto: Printscreen Zvezde Granda

Sanja važi za jednu od najlepših i najzgodnijih voditeljki na našim prostorima. Liniju održava redovnim vežbanjem, ali se ne opterećuje izgledom. Prati modu i na snimanjima oblači elegantne toalete, dok je privatno najčešće u trenerkama, džinsu i bez šminke.

Sanja Kužet
foto: Ana Paunković

Sanjin otac je Dalmatinac, a majka Crnogorka. Ima i godinu dana stariju sestru. Pohađala je osnovnu muzičku školu, odsek klavir, i Dvanaestu beogradsku gimnaziju. Studirala je geografiju i završila je međunarodnu poslovnu ekonomiju. Bavila se plesom, modelingom i glumom. Bila je u spotu Rođe Raičevića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.