EVO KOLIKO ZAPRAVO GODINA IMA MARIJA ŠERIFOVIĆ: Pašćete u nesvest, NEVERICA
Marija Šerifović, Foto: © ATA Images

šokantno

EVO KOLIKO ZAPRAVO GODINA IMA MARIJA ŠERIFOVIĆ: Pašćete u nesvest, NEVERICA

Šerifovićeva je izdala svoj debitantski album Naj, najbolja 2003. godine za City Records. Sledeće godine, pobedila je na muzičkom festivalu u Budvi sa pesmom „Bol do ludila”

Objavljeno:

Marija Šerifović e srpska pevačica, muzička producentkinja a od septembra 2020. počela je da snima za Jutjub. Pobedila je na Pesmi Evrovizije 2007. za Srbiju sa pesmom „Molitva” i do danas je jedina pobednica Pesme Evrovizije u Srbiji. Od 2015. godine, ona je žiri u televizijskom pevačkom takmičenju Zvezde Granda. Poznata je i kao pevačica jako bogatog i energičnog glasa.

Šerifovićeva je izdala svoj debitantski album Naj, najbolja 2003. godine za City Records. Sledeće godine, pobedila je na muzičkom festivalu u Budvi sa pesmom „Bol do ludila”.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Izborila je pobedu na Radio festivalu 2005. godine, a izdala je drugi album albuma Bez ljubavi 2006. godine. Godinu dana kasnije, održala je svoj prvi koncert u Sava centru.

Sa pesmom „Molitva”, Šerifovićeva je izabran da predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije 2007. godine. Pobedila je i u polufinalu 10. maja (sa 298 bodova) i u finalu 12. maja (sa 268 bodova), postavši prva u Srbiji—i do danas, jedina—pobednica Evrovizije.

Marija Šerifović
foto: Instagram

U julu 2015. godine, Šerifovićeva je objavila singl „Pametna i luda”. U septembru iste godine, postala je žiri u televizijskom pevačkom takmičenju Zvezde Granda.

Između maja 2016. i marta 2018. godine, Šerifovićeva je objavila pesme „Svoja i tvoja”, „Deo prošlosti”, „11” i „Nije ljubav to”.

U junu 2019. godine, Džejla Ramović, pod mentorstvom Šerifovićeve, pobedila je u 13. sezoni takmičenja Zvezde Granda. 2020. godine u septembru počela je da snima vlogove na Jutjubu tie postala i jutjuberka.

Marija Šerifović
foto: Ana Paunković

Visoka je 1,65 cm.

2021. godine njen kandidat u Zvezdama Granda- Mahir Mulalić pobedio je u tom takmičenju.

Marija Šerifović je rođena 14. novembar 1984. što znači da ima 37 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.