SANJA KUŽET PROŠETALA JAVNO SA MUŠKARCEM KOG NAJVIŠE NA SVETU VOLI: Konačno je otkriveno kako izgleda njen SIN!
Sanja Kužet, Foto: Damir Dervišagić

šok

SANJA KUŽET PROŠETALA JAVNO SA MUŠKARCEM KOG NAJVIŠE NA SVETU VOLI: Konačno je otkriveno kako izgleda njen SIN!

Sanja ne krije sreću što njen stariji naslednik gaji dobar odnos sa njenim sadašnji mužem Nemanjom Živojinovićem

Objavljeno: 10:23h

Andrija Piper, stariji sin Sanje Kužet i biznismena Zorana Pipera izrastao je u divnog dečaka, zaštitnički nastojenog prema mami i mlađem bratu Strahinji.

Budući da je dobar đak u školi i vrlo poslušan atraktivna voditeljka svom mezimcu ne ume da kaže ne, a za to nema ni mnogo razloga jer Andrija nema prevelikih prohteva. Nedavno je izrazio želju da ode u pozorište, što mu je ponosna mama uslišila, a paparaci su bili tu da prvi večernji izlazak mame i sina zabeleže.

Stariji sin Sanje Kužet mešavina je karaktera oba roditelja, a kako bi imao lepo detinjstvo i bezbrižno odrastao voditeljka se trudi da sa njegovim ocem ostane u što je moguće boljim odnosima.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je ranije ona.

Sanja ne krije sreću što njen stariji naslednik gaji dobar odnos sa njenim sadašnji mužem Nemanjom Živojinovićem, dok istovremeno obožava mlađeg brata.

1 / 4 Foto: RTV PRVA PRINTSCREEN

Bonus video:

02:45

DOLAZE SVE MLAĐE I MLAĐE TAKMIČARKE, A JA SAM SVE STARIJA! Sanja Kužet zablistala na finalu ZG, a evo šta o svom izgledu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.