POPIS ZAHTEVA ZA DEVOJKU IZAZVAO HAOS NA TVITERU: Muškarca OSUDILI ZA SVE PARE, pukla BRUKA
Foto: Profimedia

HIT

POPIS ZAHTEVA ZA DEVOJKU IZAZVAO HAOS NA TVITERU: Muškarca OSUDILI ZA SVE PARE, pukla BRUKA

Popis je na Twitteru podelila žena koja ga je uočila na popularnoj aplikaciji za upoznavanje, Tinder

Objavljeno: 13:52h

Kada je u pitanju biranje partnera, svako ima određene kvalitete i karakteristike koje traži. Iako mnogi često imaju nerealna očekivanja, jedan muškarac potpuno je šokirao društvene mreže nakon što je njegov popis zahteva za devojku objavljen na internetu, kako prenosi Mirror.

Popis uključuje devojku koja mora da zarađuje ​​750 hiljada evra godišnje ili više i ne sme da ima muške prijatelje. Popis je na Twitteru podelila žena koja ga je uočila na popularnoj aplikaciji za upoznavanje, Tinder.

1 / 7 Foto: Profimedia

Paul iz Austina, Teksas, dao je samo malo informacija o sebi, uključujući da ima 27 godina, visok je 193 centimetara i da je profesionalni YouTuber. Za sebe takođe kaže da je "otvorenog uma i zabavan". No, popis stvari koje treba kod žene pod nazivom 'ZAHTEVI' puno je duži.

Prema Paulu, prava žena za njega mora da zarađuje ​​100 hiljada dolara ili više, ne sme da ima muške prijatelje i mora biti mlađa od 22 godine. Takođe mora biti dostupna šest dana u nedelji, biti umerena u politici i imati manje od pet prethodnih partnera. Njegov popis brzo je podeljen na društvenim mrežama te je izazvao burnu raspravu među korisnicima.

Seks
foto: Printscreen/Youtube

I dok su neki osuđivali sulude zahteve koje je muškarac postavio, neki su ga opravdavali i tvrdili kako ima svako pravo da traži određene karakteristike u svojim partnerkama. "Blagoslovljen bio, nijedna ga devojka neće dotaknuti štapom od tri metra”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga našalila: "Paul trenutno ne može da se javi. On je zauzet borbom protiv svih Sevojaka dostojnih njegovih kriterijuma koje žude za njim. Kladim se." Mnogi korisnici Twittera brzo su se usredsredili i na potpuno nerealna očekivanja, od plate od 100.000 dolara za mlađe od 22 godine do njegove visine i težine. “Mora biti viša od 175 centimetara i imati najviše 55 kilograma? To je nemoguće i apsurdno. Kao i sve ostalo na tom popisu”, glasio je jedan komentar.

Njegov celokupni popis glasi: mora biti viša od 175 centimetara

mora zarađivati 750 hiljada evra godišnje

mora da imamanje od 55 kilograma

mora biti draga i smešna

Seks
foto: Profimedia

ne sme da ima muške prijatelje

sme da ima samo određene prijateljice

bez ljubimaca

bez dece manje od 5 starih partnera

Seks
foto: Profimedia

mora biti umerena u politici mora biti dostupna 6 dana u nedelji

mora da igra igrice mora da bude 9 ili 10 u izgledu

mora da ima manje od 22 godine

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.