SKINULA SE ZA MUŽA, NA SEBI IMALA SAMO BALONE: Nakon toga usledio je HOROR, jedva je izvukla ŽIVU GLAVU (VIDEO)
Nesvest, Foto: Printscreen/Youtube

iznenađenje

SKINULA SE ZA MUŽA, NA SEBI IMALA SAMO BALONE: Nakon toga usledio je HOROR, jedva je izvukla ŽIVU GLAVU (VIDEO)

Kristen je želela svom partneru Šonu da pokloni poseban rođendanski poklon. Ovom prilikom ispunila je ceo stan balonima i njima pokrila svoje telo.

Objavljeno:

Žena je otkrila da je alergična na svog muža. Možda je trudnoća žene doprinela alergiji. Neobična priča Kristen i njenog partnera Šona ispričana je u emisiji TLC.

Alergija na muža

Kristen je želela svom partneru Šonu da pokloni poseban rođendanski poklon. Ovom prilikom ispunila je ceo stan balonima i njima pokrila svoje telo. Ali u tim trenucima, žena je shvatila da nešto nije u redu - osetila je peckanje u grlu i teško je disala.

„Imala sam toliko različitih napadaja alergije i astme da sam znala da nešto nije u redu“, prokomentarisala je Kristen za TLC.

Odjednom se onesvestila i udarila glavom o pod. Njen muž je bio prestravljen. Par, uveren da je Kristen sigurno imala alergijsku reakciju na lateks koji se nalazi u balonima, otišao je u bolnicu. Međutim, lekari su brzo eliminisali lateks kao uzrok alergije. Kada su supružnici čuli dijagnozu, bili su šokirani.

Lekar je rekao Kristen da je njena alergijska reakcija najverovatnije anafilaktička reakcija na koju je veoma osetljiva. U slučaju Amerikanke, to je bilo zbog sperme njenog muža. Kristen je čula da žene koje imaju bebu mogu razviti nove alergije. Prema rečima stručnjaka, to je bio razlog zašto je njeno telo reagovalo.

„Tokom trudnoće imuni sistem žene je blago potisnut kako ne bi odbacio bebu koja raste u njoj“, objasnila je dr Karmela Jomtubijan.

Prvi slučaj u gradu

Nakon analize krvi, lekari su potvrdili uzrok alergije.

„Parovi koji se dugo bore sa ovom bolešću imaju nekoliko opcija, jedna od njih su metode barijere“ – prokomentarisao je dr Iomtoubian.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.