ZBOG TRIKA NA TIKTOKU SEBI SPRŽILA LICE: Sve devojke su poludele za OVIM,evo na šta upozorava, JEZIVO JE! (VIDEO)
Tiktokerka, Foto: Printscreen/TikTok

brutalno

ZBOG TRIKA NA TIKTOKU SEBI SPRŽILA LICE: Sve devojke su poludele za OVIM,evo na šta upozorava, JEZIVO JE! (VIDEO)

Ne treba sve TikTok trendove slepo da pratimo

Objavljeno:

Danas kada su toliko dostupni raznorazni saveti, potrebno je ipak dva puta proveriti nešto nego što se odlučimo da to i uradimo.

Jedna od mnogih devojaka, probala je popularni trik sa interneta, koji govori da treba staviti poširano jaje na lice, kako bi ga učinili sjajnijim i zategnutijim.

Ovaj trend je postao viralan, žene širom sveta su se klele u njegovu efikasnost, a brojne influenserke su upravo ove snimke označile kao najgledanije ikada.

Poučena svojim iskustvom, 25-godišnja Britanka odlučila je da stane na put opasnoj preporuci. Pripremila je jaje kao što je pokazano na TikTok-u. Sprema se u mikrotalasnoj, a potom se hladnom kašikom izvadi jaje iz ključale vode.

@healthywithalex Answer @im_siowei 2021 was crazy ? I love you guys #mostviralvideo #2021 #viralvideo ♬ original sound - Alex

Kada je to uradila, devojka je zadobila opekotine po licu i vratu.

-Osećala sam se kao da mi je neko zapalio lice živom vatrom i bila sam ubeđena da mi je celo lice izgorelo - rekla je ova žena, upozoravajući ostale da ne primenjuju ovaj trik.

- To je bio najgori bol koji sam ikada iskusila u životu, a imala sam dva prirodna porođaja. Oporavljam se već mesecima i sada me ne boli mnogo, ali me jako svrbi. Ipak, unutrašnjost mog nosa i usana je i dalje veoma sirova - rekla je ona.

Zbog toga šalje poruku svim devojkama.

-Bila sam glupa što sam to uradila i samo želim da što više devojaka zna šta može da se desi, ne činite sebi štetu zarad gluposti - rekla je ona.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.