UPAO U OBE BILJKE PA UNAKAZIO SOPSTVENO LICE: Nije KOPRIVA u pitanju, JOŠ JE GORE
Foto: Printscreen/facebook/Kimberley Walker

VODITE RAČUNA!

UPAO U OBE BILJKE PA UNAKAZIO SOPSTVENO LICE: Nije KOPRIVA u pitanju, JOŠ JE GORE

Jedna majka ne može da se pomiri sa činjenicom koliko je šokirana da malo ko u Americi zna koliko je ova biljka preopasna!

Objavljeno: 15:43h

Nakon što je njen 12-godišnji sin zadbio neverovatne opekotine po licu, ova majka se odlučila da javno podeli iskustvo a i da se javnoobrati ljudima, kako bi ih na vreme upozorila o čemu se radi.

Kimberli Voker (48) je uverena u to da je njen sin stupio u kontakt sa svinjskim korovom, u trenutku kada im je prilikom fudbala, lopta odletela u vis, a on ju je hvatao.

Ostatak dana je proveo sasvim normalno, bez ikakvog nagoveštaja a kamoli bolova, da bi mu se sledećeg dana pojavile užasne opekotine po celom licu koje su odmah povezali sa koprivama.

1 / 4 Foto: Printscreen/youtube/ Botany with Brit

"Od tada smo počeli da lečimo tu opekotinu, koja se zati ubrzo dva dana nakon toga pojavila i na obrazu, u dva oblika."

"Prošlog utorka smo bili kod plastičnog hirurga i on misli da će jedna opekotina, koja je blaža vrlo brzo zarasti, dok će se druga malo dublja sporije oporavljat. Takođe nam je dao mast, koju mažemo dva puta dnevna."

Zabrinuta mama je za DailyStar izjavila da je "šokirana" opekotinama i da se nada da će "podići svest o ovoj biljci, jer izgleda niko ne zna za nju."

"Bila sam šokirana jer nikada nisam čula za ovu biljku, i pojma nisam imala da korov može toliko da izgori kožu, i izazove štetu."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.