NE MOŽE DA IMA SE*S SA ŽENOM, JER MU STALNO OVO RADI TOKOM AKCIJE: A onda je našao NAČIN da se sam ZADOVOLJI
Odnos, Foto: Profimedia

problemi

NE MOŽE DA IMA SE*S SA ŽENOM, JER MU STALNO OVO RADI TOKOM AKCIJE: A onda je našao NAČIN da se sam ZADOVOLJI

Žena mi nedostaje kad putujem, a kad sam kod kuće, ponekad pokušam da imam se*s s njom

Objavljeno:

Imao sam sjajan seks sa ženama koje sam pokupio dok sam radio, ali ne mogu imati isto sa svojom suprugom. Ja sam muškarac od 37 godina, a moja žena ima 34 godine i lepa je, ali otkako je pre tri godine rodila našeg sina, ne zanima je intima – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Radi kao predstavnik prodaje proizvoda frizerima pa često putuje i odseda u različitim hotelima. Postaje usamljen pa skidavenčani prsten i često poziva žene na piće i u hotelsku sobu.

1 / 8 Foto: Profimedia

– Imaju od 19 do 30 godina. Seks je odličan i nikad nemam problema s tim ženama. Ostavljam ih zadovoljnima i ponekad se spojimo drugi put ako se vratim u grad. Kažem im da je to samo malo zabave pa ne očekuju ništa. Žena mi nedostaje kad putujem, a kad sam kod kuće, ponekad pokušam da imam seks s njom. Čini se da joj to ne smeta jer se nikad nije zamarala oko seksa. Ponekad mi samo da ono što želim jer oseća da je to njena dužnost. Naš seksualni život bio je sjajan pre nego što smo postali roditelji i nadao sam se da će se tako nastaviti – zaključio je.

Seks
foto: Profimedia

– Prestani da varaš. Nedostatak seksa sa suprugom najjerojatnije je povezan s krivicom koju ojećate jer ste je prevarili. Jeste li je pitali zašto je više ne zanima seks? Očito se ne ojeća telesno samopouzdano jer kada je u pitanju seks. Recite joj da je lepa i da vam se još uvek sviđa. Dajte joj do znanja da vam nedostaje veza koju ste nekad imali i da biste se voleli ponovo da se povežete.. Pitajte je šta možete učiniti da se ponovno oraspoloži. Spavanjem okolo ugrožavate svoje i njeno seksualno zdravlje. Zato prestanite da varate i usredsredite se isključivo na svoju ženu i ono što možete učiniti zajedno – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.