PREVARIO JE DEVOJKU, A LJUBAVNICA MU JE PRENELA OVO: Devojka JE IPAK PRISTALA NA 1 STVAR, PAKAO
Odnos, Foto: Profimedia

problemi

PREVARIO JE DEVOJKU, A LJUBAVNICA MU JE PRENELA OVO: Devojka JE IPAK PRISTALA NA 1 STVAR, PAKAO

Prijala mi je pažnja, a zatim me je iznenadio sa vereničim prstenom

Objavljeno: 21:00h

Deidre je stručnjak za odnose u vezama, a ovoga puta obratila joj se devojka koja je svesna da je muškarac vara, ali je ipak pristala da se uda za njega.

1 / 9 Foto: Profimedia

Posumljala sam kada sam videla da je onlajn stalno, ali kada je sa mnom uvek se diskonektuje. Jednom sam krišom pogledala njegov telefon i videla da je ugovorio seks sa nepoznatom ženom. Imali su seks bez zaštite i prenela mu je herpes.

Prevara
foto: Profimedia

Zajedno smo dve godine, on ima 39, a ja 37. godina. Viđamo se samo vikendima jer živimo na relacijama koje su udaljene 200 kilometara.

Raskinula sam nakon ovoga, ali nisam imala hrabrosti da ga blokiram. Nastavili smo da se dopisujemo i malo po malo, došao je da me vidi. Bio je pažljiv, činio je sve da mu oprostim. Prijala mi je pažnja, a zatim me je iznenadio sa vereničim prstenom.

Par, Veridba, Prosidba, Verenički prsten, Venčanje, Svadba, Ljubav, Cveće, Poklon
foto: Profimedia

Pristala sam, ali duboko u sebi znam da je to greška i da će to učiniti ponovo.

Nedavno sam pronašla i da koristi aplikacije za upoznavanje kao i da se dopisuje sa ženana preko lažnih profila. Nekima je slao i seksi fotografije, što me je potpuno dotuklo.

Nije mi jasno zašto me je zaprosio kada ovo i dalje radi?

Deidre je odogovorila: Vi ste učinili sve što je do vas i niste krivi za ovaj razvoj događaja. Nemam šta drugo da vam kažem već da nastavite dalje sami, jer se on nikada neće promeniti, a vi morate da zadržite određeno samopoštovanje. Verenički prsten vam je verovatno dao jer ga grize savest, ali on jednostavno nije sposoban da se ponaša onako kako vi zaslužujete.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.