BOGATAŠICA SILOVALA DEČAKA ČAK 4 PUTA U JEDNOM DANU: Procurio i šokantan snimak (VIDEO)
Savana Dejzli, Foto: Printscreen/Youtube/ REACTION FR

jezivo

BOGATAŠICA SILOVALA DEČAKA ČAK 4 PUTA U JEDNOM DANU: Procurio i šokantan snimak (VIDEO)

Majka dvoje dece i ćerka slavnog australijskog uzgajivača konja odlučno poriče sve optužbe

Objavljeno:

Savana Dejzli (45) je bogata australijska naslednica koja poseduje konje, a sada se suočava sa optužbama za s*ksualno iskorišćavanje 14-godišnjeg dečaka i to četiri puta u jednom danu.

Dejzli se našla na sudu u Sidneju zbog optužbi za s*ksualno zlostavljanje dece, a sudija Žaklin Majledž odbila je pustiti da je pusti uz kauciju zbog “prilično uznemirujućih optužbi”.

Sudija, Sud, Advokat
foto: Profimedia

Majka dvoje dece i ćerka slavnog australijskog uzgajivača konja Rosa Dejzlija, odlučno poriče sve optužbe i izjašnjava se da nije kriva. Policijski izveštaji navode da je Dejzli prošle godine u jednom danu, i to do 17 sati, četiri puta s*ksualno iskoristila maloletnog dečaka. Nije jasno jesu li se ranije poznavali.

Advokat optužene tvrdio je da su optužbe protiv njegove klijentkinje iznesene “u inat” i da je to slučaj “zakletva protiv zakletve”, prenosi Njujork post.

Međutim, tužilac Danijel Ričardson tvrdi da dokazi postoje, kao i da mu je policajac rekao za snimak telefonskog poziva Savane u kojem ona navodno priznaje da je poljubila tinejdžera. Ričardson je takođe naveo da snimak otkriva kako se ona slabo seća incidenta jer je u to vreme bila navodno pijana.

– Ona kaže: “Mislila sam da ćeš mi pozvati policiju, mislila sam da smo ovo stavili u malu kutiju i bacili duboko u more”. Policajac mi je dao uputstvo da je telefonski poziv loš za nju. Činjenice su da je dala priznanja koja su snimljena u telefonskom razgovoru i to je prilično ozbiljna stvar – kaže tužilac.

Savanin Instagram profil je sada izbrisan, ali australijski mediji imaju snimke ekrana njenih objava u kojima tvrdi da je trezna 223 dana. Takođe je na Instagramu otkrila da više nije sa partnerom sa kojim je bila 8 godina.

Njen poznati otac ponudio je da plati 10 hiljada dolara kako bi sud odobrio njegovoj ćerki uslovnu slobodu, ali sud je odbio tu ponudu. Dejzli tako ostaje iza rešetaka do sledećeg sudskog ročišta koje je zakazano za 23. avgust.

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.