HTEO JE DA ZAPROSI DEVOJKU, A ONDA JE VIDEO NJEN SE*S SNIMAK IZ PROŠLOSTI: Sve je ISPLIVALO, nije mogao da TREPNE
Odnos, Foto: Profimedia

šok

HTEO JE DA ZAPROSI DEVOJKU, A ONDA JE VIDEO NJEN SE*S SNIMAK IZ PROŠLOSTI: Sve je ISPLIVALO, nije mogao da TREPNE

Devojka me prije upozorila na njega, rekla mi je da je problematičan i znao sam da to radi iz osvete, ali ona je i dalje bila u tom filmu

Objavljeno:

Imam 37 godina, devojka je pet godina mlađa od mene. Planirao sam da je zaprosim, a onda sam saznao nešto o njoj što me potpuno zbunilo i povredilo. Naime, njen bivši me je kontaktirao putem Fejsbuka i poslao mi link za jednu stranicu. Bila je to porno stranica, a moja devojka glumica u filmu", napisao je muškarac psihoterapeutkinji i kolumnistici za The Sun.

1 / 7 Foto: Profimedia

"Devojka me prije upozorila na njega, rekla mi je da je problematičan i znao sam da to radi iz osvete, ali ona je i dalje bila u tom filmu. Suočio sam je s istinom i sve je priznala, ali me molila da ne gledam te filmove jer želi da ostavi taj deo života iza sebe."

Seks
foto: Profimedia

Rekla mu je da je ušla u taj krug i plašila se da neće moći da radi ništa rugo. Ipak, odlučila je da je dosta i da mora da menja život. Preselila se u drugi grad i prekinula sve kontakte. "Sada mi je jasno zašto nije baš htela puno da priča o svom prethodnom životu kada smo se upoznali. Pogledao sam sve filmove i osećam se užasno, ne mogu to da izbacim iz glave. Šta da radim?"

Seks
foto: Profimedia

Psihoterapeutkinja Deidre mu je rekla da je normalno što mu te scene prolaze glavom, ali se njegova devojka odlučila na promenu, ostavila to iza sebe i pristala na vezu s njim. "I dalje možete ostvariti srećnu budućnost o kojoj ste maštali i pre ovog saznanja. Moraš prihvatiti njenu prošlost."

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.