OVO JE PRAVA ISTINA O DIJANI ĐOKOVIĆ: Evo gde je ZAPRAVO ROĐENA, neverica
Dijana Đoković, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

POGLEDAJTE

OVO JE PRAVA ISTINA O DIJANI ĐOKOVIĆ: Evo gde je ZAPRAVO ROĐENA, neverica

Tokom celog haosa u Australiji i deportacije iz Melburna otac Srđan, majka Dijana i članovi familije slali su poruke podrške Noletu

Objavljeno:

Najveća podrška Novaku Đokoviću od momenta kada je prvi put stao na teren bila je njegova porodica. Oni su uvek bili uz njega.

Dok ga je otac pratio na brojnim turnirima i bio prisutan u medijima tokom cele njegove karijere, majka Dijana bila je ta koja se uvek držala po strani.

1 / 6 Foto: Uroš Arsić

Međutim, u poslednje vreme Dijana je uz svog supruga Srđana počela češće da se pojavljuje u javnosti i daje izjave koje su uglavnom vezane za njihovog sina Novaka.

Srđan Đoković, Dijana Đoković
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Tokom celog haosa u Australiji i deportacije iz Melburna otac Srđan, majka Dijana i članovi familije slali su poruke podrške Noletu. A sada je u javnost dospela i jedna zanimljiva priča o njegovoj majci.

Dijana Đoković
foto: © ATA Images

Tokom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom" Dijana je otkrila jednu dosta interesantnu priču o svom krštenju. Ispričala je da se krstila pre 30 godina u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime koje joj je dao njen suprug Srđan. On je izabrao staro srpsko ime Milica.

Ona je priznala da joj se to ime jako dopada, ali da ne želi da je tako zovu u javnosti.

Srđan Đoković, Dijana Đoković
foto: Uroš Arsić

Dijana Đoković je rođena u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.