OSETILA JE SMRAD DOK SE SUNČALA: Čim je POGLEDALA DOLE, doživela je ŠOK (VIDEO)
Eva Bekčo, Foto: Printscreen/TikTok/evabacchoo

neće vam biti dobro

OSETILA JE SMRAD DOK SE SUNČALA: Čim je POGLEDALA DOLE, doživela je ŠOK (VIDEO)

Njen video na TikTok-u pregledan je više od 1,6 miliona puta, a 21-godišnjakinja tvrdi kako je do požar došlo zbog velike vrućine.

Objavljeno: 14:20h

Britanka Eva Bekčo uživala je na letovanju na Kritu gde se odmarala uz bazen kad je odjednom osetila neugodan miris. Naime, namirisala je dim, a kada se okrenula kako bi uzela vodu iz svoje torbe koja je ležala dole na podu, shvatila je da se upravo ona zapalila.

Njen video na TikTok-u pregledan je više od 1,6 miliona puta, a 21-godišnjakinja tvrdi kako je do požara došlo zbog velike vrućine koja je toliko zagrejala metalno dugme na torbi da je ono zapalilo tkaninu.

Torbu sam kupila u Primarku u aprilu, ne sećam se točno koliko je koštala, između 12 i 14 funti. Stavila sam bocu vode u torbu, ali nisam je sklonila u hladovinu nego je bila na suncu. Kad sam se okrenula jer sam bila žedna, videla sam da torba gori – ispričala je Eva.

Iako ona misli kako je krivac za vatru metalno dugme, mnogi su komentarisali da se flaša sa vodom ponašala kao sočivo i da je, poput lupe, prouzrokovala vatru.

– Svaki asortiman Primarkovih proizvoda testiran je nezavisno kako bi se osiguralo da su zadovoljeni relevantni standardi sigurnosti i kvaliteta. Iznenadili smo se kada smo čuli za ovo i nismo imali drugih prijavljenih slučajeva, ali ako nam kupac vrati torbu, rado ćemo ovo dodatno istražiti kako bismo shvatili što je moglo da se dogodi – rekli su u Primarku gde je torba kupljena.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.