"DOHVATILA" SE SA KOMŠIJOM DOK JOJ JE MUŽ BIO NA POSLU: Ne staju sa OVIM, rade NAJPRLJAVIJU stvar
Odnos, Foto: Facebook

akcijanje

"DOHVATILA" SE SA KOMŠIJOM DOK JOJ JE MUŽ BIO NA POSLU: Ne staju sa OVIM, rade NAJPRLJAVIJU stvar

Kaže kako je njen muž odličan otac, ali s obzirom na to da im u poslednje vreme ćerke ne provode puno vremena kod kuće, oseća se kao da je zaglavila sa svojim mužem

Objavljeno: 11:19h

Iako je u braku dugi niz godina, nije zadovoljna. Udala se mlada, kao 21-gdišnjakinja. Sada ima 37, muž 39, a ćerke su im na pragu punoletnosti. Kaže kako je njen muž odličan otac, ali s obzirom na to da im u poslednje vreme ćerke ne provode puno vremena kod kuće, oseća se kao da je zaglavila sa svojim mužem. "Ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikada ne želi da radi ništa u društvu drugih. Nikada me ne vodi nigde. Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda ne može da gleda sport na televiziji."

1 / 8 Foto: Profimedia

Sada se upustila u seksualne odnose sa svojim komšijom tinejdžerom, a ne zna šta da napravi pa je za savet pitala savetnicu portala The Sun, Deidre.

Osim toga, ni seksualan život im nije dobar. Seksaju se samo jednom u dve nedelje i to subotom, a kada je gotov, jednostavno zaspi pored nje.

Seks
foto: Profimedia

Nedavno se pored njih doselila nova porodica koja ima sina od 19 godina koji izgleda jako dobro. "Dečko ima lepo telo i podseća me na mog muža kada je bio mlađi. Jednog je dana ostao zaključan van svoje kuće i pitao me može li da se istušira kod mene, na šta sam pristala. Donela sam mu peškir , a on je stajao go ispred tuš kabine. Okrenuo se prema meni i poljubila sam ga."

Priznao joj je kako mu se sviđala od prvog dana i vrlo brzo su završili u krevetu. Otada se svaki dan viđaju. Muž joj radi do kasno, a ćerke joj nisu kod kuće. Kaže kako je srećna, ali ne zna šta da dalje napravi.

Seks
foto: Profimedia

Deidre joj rekla: "Ako se ovo nastavi, ne postoji srećan kraj. Možete li zamisliti šta će vaše ćerke reći? Ili vaš muž? Brak pun strasti i ljubavi se ne događa sam od sebe, za njega se treba potruditi. Prekinite s aferom. Recite mužu da ste nesrećni i poradite na vašem odnosu."

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.