NAKON ŠTO JE URADILA OVO SA VAGINOM, SE*S JOJ JE MNOGO BOLJI: Manekenka pokazala ŠOK stvar (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

nevrovatno

NAKON ŠTO JE URADILA OVO SA VAGINOM, SE*S JOJ JE MNOGO BOLJI: Manekenka pokazala ŠOK stvar (FOTO)

Njen sedmogodišnji brak sa suprugom je kako kaže, bolji u krevetu nego ikad

Objavljeno: 16:17h

Nakon godina inkontinencije, britanska manekenka Daniel Lojd odlučila na lasersko podmlađivanje vagine!

Majka petoro dece Daniel Lojd kaže da joj je teško pronaći vreme za intimne odnose sa svojim suprugom Majkl O Nilom, te da moraju primenjivati strategiju 'kad god i gde god'.

- Moraš zgrabiti svaku priliku! U dugotrajnoj vezi, seks pomaže da odrržimo hemiju i sprečimo da odnos postane dosadan - rekla je Danijel, koja ima petoro dece, troje iz prošlog braka i dvoje sa sadašnjim mužem.

Njen sedmogodišnji brak sa suprugom je kako kaže, bolji u krevetu nego ikad.

- Kada ste okupirani poslom, seks je jedan od najboljih načina da se povežete jedno s drugim, pokažete da ste još uvek zaljubljeni i da u vašem odnosu još ima strasti, govori i dodaje da je zdravo imati seks svake nedelje, iako ponekad to ne uspevaju.

- Ali, važno je da se potrudite da to vreme provedete zajedno, inače veza može da oslabi.

Otkrila je i kako su ona i suprug najbolji prijatelji.

- Gotovo kao da možemo čitati misli jedno drugome i očiglednonam to zaista pomaže u spavaćoj sobi - kaže i dodaje kako više voli neplanirani seks.

- Ponekad je lepo uzeti vreme za sebe, obući se u privlačan donji veš i imati dugotrajan, strastven seks, ali obično smatram da što više planirate, veća je verovatnoća da ćete na kraju doživeti razočaranje - smatra Daniel, koja se podvrgnula operaciji vaginoplastike - laserskog podmlađivanja vagine nakon godina inkontinencije.

- Seks nam je postao mnogo bolji. Operacija se definitivno isplatila. Kako starite, znate što vam je činiti, šta volite i, ako ste dugo s nekim, šta voli i vaš partner. Ako ste u skladu jedno s drugim, kao što smo Majkl i ja, to je uvek recept za odličan seks - otkrila je.

Rekla je i kako treba otvoreno govoriti o seksu i da se toga ne treba stideti.

- Uvek ću biti iskrena. Ne stidim se uživanja u seksu. Takođe, rado ću pričati sa svojom decom o toj temi kada za to dođe vreme, a pogotovo o pristanku jer je to toliko važno u seksu - zaključila je manekenka, a prenosi The Sun.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.