POTPUNO GOLE UKRAJINKE PRODAJU SVOJE EKSPLICITNE SLIKE: Nećete verovati šta je razlog (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/evrlstng_winter, Printscreen/Instagram/iamkatarinavesna

ludost ili?

POTPUNO GOLE UKRAJINKE PRODAJU SVOJE EKSPLICITNE SLIKE: Nećete verovati šta je razlog (FOTO)

Beloruskinje poludele, prodaju svoje gole slike zarad rata!

Objavljeno: 15:10h

Naime, grupa ukrajinskih kreatorki sadržaja za odrasle, donela je sumantu ideju, da prodajom svojih fotki pomogne Ukrajini u borbi protiv Rusije.

Naime, ove devojke su uspele da prikupe više od 600.000 funti za dobrotvorne svrhe prodajom svojih eksplicitnih fotografija.

Pod zastavom projekta "TerOnlyFans", kolekcionarska grupa devojaka je na kraju zaradila sumanutu cifru novca koja raste iz dana u dan, a koju imaju u cilju da doniraju naciji i vojsci u borbi protiv ruskih snaga.

U ovom "dobročinstvu" učestvuje čak 38 devojaka, čiji su nalozi legitimno označeni kao humanitarni, i od čijih prodaja golišavih slika određena svota novca ide direktno u dobrotvorne svrhe.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/evrlstng_winter, Printscreen/Instagram/iamkatarinavesna

Naime, Nastasija se prvobitno oglasila na tviteru, gde je zatražila pomoć u spašavanju svog prijatelja Harkova, a kao zamenu za pomoć davaće svoje golišave slike fanovima.

U roku od samo 5 minuta, ova mlada 23-godišnjakinja je imala preko desetak ponuda, što je i pokrenulo celu ovu ideju za dobročinstvom.

Njenom prijatelju Harkovu je uspešno pružena pomoć.

Do danas, grupa je prikupila 642.605 funti za ukupno 11 vojnih i državnih dobrotvornih organizacija, od zoološkog vrta u Minsku do vojnog puka Azov.

Uprkos sličnosti u nazivu, projekat "TerOnlyFans" nema veze sa Onlyfans-om.

Slikee
foto: Printscreen/teronlyfans.com

A ključna razlika je u tome što grupa "TerOnlyFans" ne prima zahteve od korisnika, jer kako Nastasija objašnjava; "Mi nismo seksualne radnice, mi samo pokušavamo da skupimo novac za rat."

Ona je takođe u intervjuu za DailyStar dodala: "Osećam se srećnom jer mogu da podržim ljude u Ukrajini i pokažem im da ne vole svi Belorusi Ruse i da smo i mi dobri ljudi. Želim da pomognem našim komšijama."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.