MISICA PRONAĐENA MRTVA U 30. GODINI: Desila joj se UŽASNA stvar u januaru
Foto: Printscreen/Instagram/chesliekryst

TUGA!

MISICA PRONAĐENA MRTVA U 30. GODINI: Desila joj se UŽASNA stvar u januaru

Dopisnica informativnog programa o slavnim ličnostima, pravnica, i bivša misica SAD, pronađena je mrtva u svom stanu.

Objavljeno:

Čelsi Kristi (30) je umrla nakon stravičnog pada sa svoje višespratnice gde je prebivala, saopštila je u januaru njujorška policija.

Njena smrt se deklariše kao samoubistvo, obavestio je za strane medije policijski poručnik Tomas Antoneti koji je potparol policijskog odeljenja.

U magazinu "Ekstra" je objavljenja i izjava njene porodice, koja je opisala Kristi kao ženu koja se borila za pravdu drugih, i koja je bila otelotvorenje ljubavi za socijalnu pravdu.

Ona se redakciji pridružila 2019 godine, a kasnije je dobila i dve nominacije Emi nagrade za inzvarendan informativni program i zabavu.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/chesliekryst

Iako se mlada Krist neko vreme bavila adokatskom karijerom, takmičenja za lepotu joj nisu bila strana. Ona je započela svoju takmičarsku karijeru još kao tinejdžerka gde je kasnije i pobedila na izboru za Miss severozapada. A 2019. godine je bila krunisana i za Miss Severne Karoline, i SAD, gde je postala najstarija krunisana takmičarka sa svojih 28 godina.

Mentalno zdravlje joj je takođe bilo od značaja pa je tako često putovala na razne destinacije, kako bi se malo odmorila od svog urbanog načina života. "Kada ne razgovaram sa svojim psihijatrom, na kraju dana odvojim vreme da se skroz isključim od svega, ostavim telefon, ne odgovaram na poruke i samo sedim i gledam svoj omiljeni film."

Kristi se takođe zalagala za prava raznolikosti i "objenih" ljudi, opisavši sebe kao crnkinju mešovitog porekla.

"Kada se sa osmehom osvrnem na moju karijeru osećam se jako zadovoljna, ali kada se prisetim da mi 30-ta kuca na vrata, samo se sledim i setim da mi ponestaje vremena da postanem važna u očima društva, što me razbesni i razočara uvek."

Iza Kristi su ostali njeni roditelji kao i petoro braće i sestara.

(Espreso/TheNewYorkTimes)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.